schermafbeelding 2022 06 20 om 103117

Noa Vahle (dochter Linda de Mol) deelt foto met nieuwe vriend

Love & Life20 jun 2022, 10:34 doorPaz Ruijter
Eerder deze maand werd bekend dat Noa Vahle (dochter Linda de Mol) een vriend heeft. Na een aantal weken niks gepost te hebben, was het eindelijk zover. Noa deelt haar relatie op Instagram met al haar volgers, en wow wat is het een hunk!
schermafbeelding 2022 06 20 om 094339 300x264
Bron: @noavahle

Tim de Wild

"En toen was jij er", klinkt het onder de Instagram post van Noa. Haar vriendje heet Tim de Wild en werkt net zoals haar in de televisiewereld. Zo deed Noa laatst nog verslag over de Conference League-finale tussen Feyenoord en AS Roma, terwijl haar vriend Tim bezig is om zijn eigen bedrijf als televisieproducer op te zetten. De Molletjes zullen vast blij zijn met zo'n ondernemende schoonzoon.

Al een tijd samen

Volgens Bart Ettekoven, die regelmatig te zien is bij Shownieuws, is er geen sprake van een 'nieuwe' relatie. De twee zouden al een tijdje samen zijn, maar wilde het gewoon onder de radar houden. Zo hebben ze bijvoorbeeld samen een afstudeerfeestje gehad, zijn ze op veel dates geweest en hebben ze genoten van een heerlijke vakantie in Barcelona.

Noa Vahle woning

Naast dat Noa een mega knappe vriend heeft, woont ze ook in een prachtig appartement. Ze heeft zeker niks te klagen, als we de foto's van het appartement zien . Ze woont in een prachtig appartement aan de grachten. Vooralsnog blijft Linda de eigenaar van de woning, maar Noa is toch de gelukkige die het stulpje mag bewonen. De woning kostte maar liefst 875.000 euro, maar dan krijg je ook wat! Het appartement heeft een oppervlakte van 143 vierkante meter en is gelegen in het centrum van Amsterdam. Wauw...