annie

EK drama: driehoeksverhouding voetballer Kyle Walker leidt tot tribune confrontatie

Love & Life26 jun , 18:00 doorMaud Maarssen
Het EK is in volle gang en de wedstrijden zijn enorm spannend - behalve dan die van Nederland - Oostenrijk want daar ging echt alles mis. Maar, wat zich afspeelt op de tribunes is minstens zo intrigerend, al dan niet spannender... De Engelse voetballer Kyle Walker bevindt zich in het middelpunt van een bijzondere situatie waarvan wij eerlijk gezegd even sprakeloos zijn. De voetballer heeft namelijk niet alleen een vrouw, Annie Kilner, maar ook een minnares Lauryn Goodman. Mogen jullie raden wie elkaar onverwachts tegenkwamen tijdens de wedstrijd...  

Liefdesdrama op het EK

Het was een avond vol beladen momenten. Wat had moeten draaien om voetbal, veranderde al snel in een persoonlijk drama toen de vrouw van de Engelse voetballer, Annie, en zijn minnares, Lauryn, elkaar in de ogen keken. Beide vrouwen spelen een belangrijke rol in het leven van Walker, maar je snapt dat ze geen beste vriendinnen zijn. De spanningen tussen de twee vrouwen liepen zo hoog op dat de beveiliging moest ingrijpen om een fysiek conflict te voorkomen. Zo veranderden de tribunes zo ongeveer in een soapserie.

Annie Kilner: de trouwste supporter

Annie Kilner is de vrouw van Kyle Walker en staat bekend om haar loyaliteit en steun aan haar man. Ze hebben al erg lang een relatie en deze kende - zoals zoveel relaties - vele ups en downs. Er zijn heel wat roddels en schandalen de rondte gegaan over de twee, maar Annie blijft hem trouw supporten en is er bij iedere wedstrijd bij.

Lauryn Goodman: de minnares

Aan de andere kant van dit liefdesdrama staat dus Lauryn Goodman. En niet alleen dat, het is ook de moeder van één van Walkers kinderen. Haar relatie met Walker heeft voor veel controverse gezorgd, vooral omdat hun affaire bekend werd terwijl hij nog samen was met Annie. Lauryn is geen onbekende in de media en haar publieke confrontatie met Annie maakte de situatie des te pikanter.

Sociale media ontploffen

Zoals verwacht, explodeerde de sociale media met reacties op het incident. Fans en volgers discussieerden hevig over wie de schuldige was in deze driehoeksverhouding. De meningen waren verdeeld: sommigen hebben sympathie voor Annie, die de schijn van 'de perfecte vrouw' probeert hoog te houden, terwijl anderen Lauryn verdedigden en haar eerlijkheid prezen.

De invloed op Walker

Kyle Walker zelf heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het incident. Snappen we ook wel. Hij heeft natuurlijk wel iets belangrijkers aan zijn hoofd: het EK. Toch zal de situatie ongetwijfeld invloed op hem hebben. Zowel mentaal, als zijn prestaties op het veld. We zijn benieuwd naar hoe het uiteindelijk af gaat lopen.