schermafbeelding 2022 03 28 om 110536

Alle beroemde exen van Lewis Hamilton op een rijtje

Love & Life18 jun , 19:43 doorPaz Ruijter
Het is geen verrassing dat formule 1 superster, Lewis Hamilton veel vriendinnen heeft gehad. Zijn looks heeft hij zeker mee zitten en daarnaast is hij ook nog één van de grootste formule 1 sterren ter wereld. Van zijn langetermijnliefde Nicole Scherzinger tot zijn geruchtmakende avontuurtjes met Sofia Richie en Barbara Palvin hebben wij hebben alle exen van Lewis Hamilton op een rijtje gezet.

Nicki Minaj - 2018

Er gingen al wat geruchten rond over de zanger/rapper Nicki Minaj en Lewis Hamilton. Ze werden namelijk samen gespot tijdens de New York Fashion Week. Later deelde het 'paar' ook foto's op hun sociale media dat ze samen in Dubai waren. Inmiddels is Nicki getrouwd met Kenneth Petty.

Handvol hotties

Lewis werd in 2017 gefotografeerd terwijl hij in een taxi klom met een handvol hotties na een wilde avond stappen in Londen tijdens de modeweek. De Formule 1 coureur zat met een aantal vrouwen in de taxi waar ook het Duitse model Jasmine Sanders bij hoorde. Lewis werd vergezeld door de Braziliaanse voetbalster Neymar, die later de ex van de Lewis, Barbara Palvin, meenam naar een flat in Oost-Londen.

Sofia Richie - 2o17

Eerder in 2017 ging het gerucht rond dat Lewis een affaire had met model Sofia Richie, de dochter van zanger Lionel. De formule 1 chauffeur zat in januari op de eerste rij tijdens de Parijse Couture Fashion Week en nam haar in mei mee voor een 'lunchdate'. Oelala.
bron: dailystar.co.uk
bron: dailystar.co.uk

Winnie Harlow - 2016

Model Winnie Harlow werd voor het eerst gespot samen met Lewis tijdens de GQ Awards in september 2016, toen de 'The Sun's Dan Wootton' meldde dat ze het Londense feest in aparte auto's verlieten zodat niemand er iets achter zou denken. Ze werden ook gefotografeerd op het Amfar Gala in Cannes. Winnie heeft een erg bekend gezicht in de mode wereld. Dit komt natuurlijk door haar prachtige uiterlijk maar ook door haar huidaandoening. Winnie heeft een zeldzame huidaandoening die vitiligo heet, hierdoor is ze tegenwoordig één van de bekendste gezichten in de modellenwereld.
bron: thesun.co.uk
bron: thesun.co.uk

Barbara Palvin - 2016

Lewis verschuilde romance met Hongaars model Barbara Palvin werd bevestigd in The Sun's Bizarre column in juni 2016. Ze ontmoetten elkaar op het filmfestival in Cannes, en een bron dicht bij Barbara onthulde: "Zij en Lewis waren maar kort in Cannes, maar konden het met elkaar vinden als een huis in brand. Ze trokken elke dag met elkaar op en feestten tot diep in de nacht door. Aan het eind van de reis waren ze echt ontzettend close." Ze hebben contact gehouden en plannen gemaakt om elkaar snel weer te ontmoeten. Ze steunde hem ook nog tijdens de Europese, Hongaarse en Monaco Grand Prix.

Rita Ora - 2016

Deze relatie is nooit bevestigd door Lewis of Rita. Toch werden ze talloze keren samen gespot. Ze genoten zelfs samen van een geheime zonvakantie in juli 2016, terwijl Rita later die zomer zou zijn gefotografeerd terwijl ze zijn appartement verliet na samen de nacht te hebben doorgebracht... In november van hetzelfde jaar speelde Rita de 'trouwe vriendin' door hem te steunen bij de Grand Prix van Abu Dhabi.
bron: express.co.uk
bron: express.co.uk

Rihanna - 2015

Jaja, ook OG Rihanna komt voor in het rijtje. Rihanna en Lewis zijn al jaren vrienden, maar het gerucht ging dat ze hun relatie in 2015 naar een nieuw level hadden getild. De twee zouden hebben genoten van een zomerromance omdat ze veel tijd samen doorbrachten in New York.

Nicole Scherzinger - 2007

Nicole Scherzinger was zeven jaar lang de knipperlicht-vriendin van Lewis, maar een groot deel van die tijd waren ze op lange afstand, en dealde ze dus met een lange afstand relatie. Het stel ging in 2015 voorgoed uit elkaar, Nicole onthulde een jaar later dat ze alle contact met haar ex-vriend had verbroken.
bron: pinterest.nl
bron: pinterest.nl

Vivian Burkhardt - 2008

De bloedmooie Vivian Burkhardt veroverde Lewis' hart tijdens de Grenada, de Miss World verkiezing in 2007. Het koppel verscheen op een aantal evenementen samen in 2008, maar had slechts een paar maanden verkering.

Lotta Hintsa - 2006

Vivian was 'lang niet' de eerste verkiezingster waar Lewis mee uitging. Volgens geruchten heeft hij eerder gedatet met Miss Finland, Lotta Hintsa. En hou je vast, Lotta is de dochter van Lewis' F1-mentor, Aki Hintsa die in 2016 op 58-jarige leeftijd helaas overleed. Het model bevestigde dat ze een goede relatie had met Lewis, maar ontkende dat ze ooit gedatet hadden.

Jodia Ma - 2003

Jodia Ma had vier jaar een relatie met Lewis, tot ze in juni 2007 definitief uit elkaar gingen. De jeugdliefdes ontmoetten elkaar op de Cambridge School Arts and Science. Dit was in de tijd dat Lewis zich voor het eerst ontpopte tot een sportster.
bron: whodatedwho.com
bron: whodatedwho.com

Danielle Lloyd - 2002

Glamour girl Danielle ging zes maanden met Lewis uit in 2002, toen hij nog een opkomende F1 coureur was. "Het was liefde op het eerste gezicht," zei ze later. "Ik ben zo blij voor Lewis. Om hem zo goed te zien doen maakt me trots." Het stel ontmoette elkaar in beroemdhedencafé 10 Rooms en bleef ook na hun break up vrienden. Lewis kwam zelfs opdagen om Danielle te zien kronen tot Miss Engeland in 2004.