orgasme faken

Wij gaan stuk: de meest hilarische reviews over de Satisfyer Pro

Love & Life13 jan , 15:45 doorAurora Ferrari
Bijna iedereen heeft wel een Satisfyer Pro in huis liggen, en dat is niet zo gek. Want mensen zijn fan! En dat blijkt, als je door de reviews scrollt. Zin om even te lachen? Check deze tien komische reviews over de Satisfyer Pro.

Satisfyer Pro

Wees even eerlijk, welke vrouw heeft nou geen Satisfyer Pro in haar nachtkastje liggen? En daar hoef jij je helemaal niet voor te schamen! Sterker nog: het taboe rondom het gebruiken van speeltjes is eindelijk doorbroken, en daar zijn we hartstikke blij mee. Uit onderzoek blijkt dat 85 procent van de vrouwen wel eens een speeltje gebruikt, dus waarom zouden we hier een taboe van maken? We gebruiken het (bijna) allemaal, we praten er over met vriendinnen, we adviseren ze en geven ze cadeau. Wist je dat ze nu zelfs een kerstornament in de stijl van een Satisfyer hebben ontworpen?
Maar goed, dit speeltje haalt uiteraard het beste in ons naar boven, en dat blijkt. Zeker als je de reviews mag geloven. Omdat de ene recensie nog komischer is dan de ander, presenteren we je hierbij de tien grappigste recensies.

1. Niet voor een romantisch avondje samen

"Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m'n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. 'Even proberen', zei ze. Toen ze haar hoogtepunt had bereikt, wilde ze ook nog aan de slag met de massage staaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze koos al heel vlug weer voor de Satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen 'hop', met wiebelende beentjes naar de keuken en 'hop', even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank. Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel genot gunt. Beter Valentijns-cadeau dan weer een suf bosje bloemen."

2. Korting

"Krijg je ook nog iets van korting als je vriend hem weg heeft gegooid, omdat ik hem te vaak gebruikte?"

3. Zielzuiger

"De zielzuiger 3000. Wat een geweldige uitvinding is dit! Je gaat wild plassen in bed. Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12. De buren klaagden over een huilende hond maar dat was ik. Ik vraag me wel af of er een crème bestaat om mijn down under naar originele staat te krijgen."

4. Bacardi lemon

"In no time lag ik te zwemmen in Bacardi lemon."

5. Mannen zijn niet meer nodig

"Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? Je wordt er volledig in meegezogen, je bent niet meer bewust van de realiteit en binnen de kortste keren voelt 't als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien. Makkelijk meerdere keren achter elkaar zo voelt het na een aantal keer alsof je volledig leeg gezogen bent, kan hier een man tegen op? ECHT NIET. Na het vinden van dit apparaat heb ik geen vent meer nodig!"

6. Wil niks anders meer

“Echt een toppertje, zo mijn vriend de deur uitgedaan. Wil echt niks anders meer.”

7. Op mijn huis na...

“Na alle positieve recensies gelezen te hebben heb ik het ook maar eens geprobeerd. Wauw. Beste aankoop ooit, op mijn huis na. Ik raad iedereen dit product aan!”

8. Weg met de datingapp

"After using it for the first time I’m seriously thinking of deleting my dating app. Great toy!"

9. 65 plussers mogen ook genieten

"Hebben als 65+er voor het eerst iets besteld. Moet zeggen hij werkt echt goed, bij eerste keer gebruik gelijk drie keer gekomen."

10. Spartelen

"Ik heb haar nog nooit zoveel zien spartelen!"