lil kleine nieuwe vriendin schatrijk

Geen geldzorgen: nieuwe vriendin Lil Kleine heeft schatrijke vader

Love & Life08 jul , 14:00 doorRomy Nouwen
Lil Kleine maakte vorige week bekend een nieuwe lover gevonden te hebben. Heel Nederland in rep en roer, want wie is deze prachtige vrouw eigenlijk? Inmiddels begint de eerste informatie langzaam binnen te stromen. En wat blijkt? Anna Groeneveld heeft een schatrijke vader.

Nieuwe vriendin

Lange tijd was zanger en rapper Lil Kleine single. Na zijn breuk met Jaimy Vaes lag zijn liefdesleven voor geruime tijd onder de loep. De twee gingen natuurlijk ook bijzonder ook uit elkaar en veel akkefietjes haalden het nieuws óf werden toegelicht op de juicekanalen. Nadat ze uit elkaar gingen, leek het over en uit tussen de twee. Toch leek het begin dit jaar weer even alsof het stel elkaar weer opnieuw had gevonden, maar nu weten we zeker dat dat niet zo is. Ze kunnen niet met én niet zonder elkaar.
Het bewijs dat de twee absoluut niet meer samen zijn, bracht Lil Kleine vorige week zelf de wereld in. En wat voor bewijs! Op Instagram deelde hij een aantal kiekjes van hem samen met zijn nieuwe vriendin, met daaronder de tekst "Alles".

Interessante constructies

Met de bekendmaking van zijn nieuwe relatie, gaat heel Nederland vervolgens op onderzoek uit. We willen er natuurlijk allemaal het fijne vanaf weten. Ook in de podcast BLVD gaat Rob Goossens wat dieper in op de nieuwe lover van Lil Kleine. Ze blijkt namelijk dochter te zijn van een schatrijke man. Wij vatten het even voor je samen.
De nieuwe vriendin van Lil Kleine, Anna Groeneveld, is dus een dochter van Henk Groeneveld. Lang geleden ging Rob Goossens al eens in gesprek met deze man. Hij had een succesvol bedrijf in smeeroplossingen, maar heeft dit bedrijf verkocht voor een behoorlijke smak geld. Hierdoor zou hij maar liefst 300 miljoen euro in zijn zak hebben gestoken. Een deel hiervan hield hij zelf, maar een ander deel hiervan is naar zijn kinderen gegaan. En dus ook naar Anna Groeneveld.
Maarre, wie denkt dat Anna Groeneveld nu zomaar haar pinpas kan trekken wanneer ze daar zin in heeft, heeft het mis. Het is namelijk niet op haar bankrekening gestort, maar via een BV-constructie wel eigendom van haar geworden. Enne, daar zit haar vader als bestuurder gewoon nog tussen.

Op slot

Ondertussen speculeren een hoop mensen er dus op los als het gaat om deze relatie. Anna zelf wil er verder het liefst zo weinig mogelijk mee te maken hebben. Ze gooide zelfs meteen haar Instagramaccount op slot, waardoor we maar weinig inzicht hebben in haar leventje. Het lijkt er dus op dat ze echt gaat voor de liefde en zeker niet voor de bekendheid. Wij hopen dat de twee samen heel gelukkig gaan worden!