lil kleine grachtenpand

Lil Kleine heeft een nieuwe liefde en plaatst foto's op Instagram

Love & Life01 jul , 13:00 doorRedactie
Na een turbulente periode in zowel zijn persoonlijke als professionele leven, lijkt Jorik Scholten (beter bekend als Lil Kleine) het geluk weer te hebben gevonden. De rapper en ondernemer deelt een Instagram-post met zijn nieuwe vriendin en maakt daarmee zijn relatie Instagram-official. Voor veel mensen was het een verrassing, aangezien hij lange tijd weinig van zijn persoonlijke leven liet zien. Dus dat maakte het extra leuk.

Drie hele schattige foto's

Lil Kleine plaatst een swipe van drie foto's waarop hij samen met zijn kersverse vriendin te zien is. Knuffelend, kussend en elkaar omarmend. Ze lijken ontzettend gelukkig met elkaar. Onder de post schrijft hij: 'Alles.'. Het lijkt erop dat hij klaar is om een frisse start te maken en opnieuw de liefde te omarmen. Veel mensen zijn ontzettend blij voor de twee en de reacties en likes stromen binnen.  

Anna Groeneveld is de nieuwe vriendin van Lil Kleine

De verhalen gingen even rond dat Megan Desaever (bekend van onder andere 'Ex on the Beach') en de rapper aan het daten waren. Echter heeft Megan ondertussen ook al een nieuwe liefde gevonden. En Lil Kleine dus ook. Hij plaatste eerder al een foto in zijn Instagram Stories met een auto vol met rozen. Fans begonnen al druk te speculeren, maar kwamen er toch niet helemaal achter. Tot Jorik op Instagram plaatste voor al die rozen bedoeld waren. De nieuwe vriendin van Lil Kleine is Anna Groeneveld.

Roerige periode

Dit nieuws komt na een roerige periode voor Lil Kleine, die in het verleden regelmatig het nieuws haalde met negatieve verhalen en controverses. Het is duidelijk dat hij nu een stap heeft gezet richting een positiever en gelukkiger leven. De rapper, die bekend staat om zijn openhartigheid, heeft laten zien dat hij ondanks tegenslagen veerkrachtig is en in staat is om weer op te staan.