3217071

7x kenmerken van koppels die goed zijn in bed

Love & Life18 jun , 19:18 doorRedactie
Spat het vuurwerk er van af bij jou en je lover in de slaapkamer? Dan herken je waarschijnlijk onderstaande kenmerken wel. Dit zijn 7x kenmerken van koppels die goed zijn in bed. Hoeveel herken jij er?

7x kenmerken van koppels die goed zijn in bed

Iedereen vindt natuurlijk wat anders fijn in de slaapkamer, heel normaal. Toch zijn er een aantal kenmerken die aangeven dat je goed in bed bent. Volgens onderzoek zijn dit 7 kenmerken van koppels die goed zijn in bed.

1. Ze communiceren veel

Koppels die goed in bed zijn communiceren veel met elkaar. Doordat ze veel praten weten ze van elkaar wat ze fijn vinden en welke fantasieën ze hebben. Maar ook het geven van aanwijzingen, en het zeggen van 'ik hou van je' tijdens de daad, zorgen voor een beter seksleven. Door te communiceren kom je daarnaast ook nog eens sneller tot je hoogtepunt.

2. Ze zijn empathisch en hebben een hoog zelfbeeld

Zelfverzekerdheid is erg belangrijk wanneer je het bed met iemand deelt. Het geven van complimentjes aan je partner kan dit veroorzaken. Ook zijn koppels die goed in bed zijn erg empatisch; ze luisteren echt naar hun lover en communiceren over eventuele problemen die er zijn.

3. Ze mediteren

Koppels die vaak mediteren hebben vaak een beter leven tussen de lakens. Hoe dat kan? Heel simpel: ze zijn gewend om hun gedachte op nul te zetten en in het moment te zijn. Dat voorkomt een hoop opdringende gedachten, als 'heb ik de was wel aangedaan?' tijdens de daad.

4. Ze hebben geen koude voeten

Ja, je leest het goed! Het hebben van warme voeten verbetert je bedavontuurtjes. In 2011 is er een onderzoek gedaan waarbij verschillende vrouwen onderzocht werden. Wat bleek? De kans op een hoogtepunt was van 50 naar 80 procent gestegen wanneer ze sokken droegen. Voortaan toch maar je sokken aan houden dus.

5. Ze experimenteren

Don't get us wrong, maar altijd dezelfde 3 standjes achter elkaar doen kan enorm saai worden. Koppels die goed zijn in bed houden van experimenteren en zijn niet bang om iets nieuws te proberen. Speeltjes die vibreren (onze fave is de Lovense Lush 3 van het merk Lovense ) of andere accessoires voor in de slaapkamer, kunnen het allemaal nét iets spannender maken.

6. Ze verdelen de taken in huis

Uit onderzoek blijkt dat een taakverdeling ervoor zorgt dat koppels goed in bed zijn. Door de taken 50/50 te verdelen gaven stellen aan dat ze gelukkiger waren. Gelijkheid in een relatie is de key tot een goed leven tussen de lakens.

7. Aftercare

Knuffelen, kusjes en achteraf spoonen? Het hoort er allemaal bij, en is vooral noodzakelijk in een relatie. Komt dat even goed uit ;)