Mensen die zeggen dat seks in een relatie niet belangrijk is zijn leugenaars. Punt. Het is namelijk hetgeen van een vriendschap onderscheidt van een romantische relatie. Daarom is het super belangrijk dat jij en je partner een goede match in bed zijn. Als je deze signalen herkent, dan zit dat zeker goed.

Signalen dat jij en je partner een goede match zijn in bed

Waarschijnlijk voel je zelf wel aan of jullie seksleven goed zit, maar omdat vrouwen nu eeuwige twijfelaars zijn, helpen wij je een eindje op weg. Deze tekenen wijzen erop dat jij en je partner een goede match in de slaapkamer zijn. Hoeveel kunnen jullie er afvinken?

#1 Je voelt je op je gemak

Het maakt je niets uit of het licht aan of uit is en je kunt zonder zorgen je shirt uittrekken (hi zwembandjes!).

#2 Hij voelt zich op zijn gemakt bij jou

Andersom geldt dit natuurlijk ook. Hij doet zijn ding en is niet bang om van zich te laten horen.

#3 Jullie geven elkaar suggesties

Jullie geven elkaar tips en suggesties om de seks nóg beter te maken (en zien dit niet als kritiek).

#4 Jullie communiceren

Als iets niet (of juist wel!) fijn voelt durven jullie dit tegen elkaar te zeggen. Jullie doen niet aan fake moaning om de ander’s ego een boost te geven.

#5 Jullie blijven experimenteren

Jullie blijven manieren verzinnen om het spannend te houden in de slaapkamer. Van het gebruik van geurkaarsen tot massages en van dirty talk tot aan het proberen van nieuwe speeltjes.

#6 Je voelt je zelfverzekerd

Niets is zo belangrijk als het zelfverzekerd voelen tijdens de seks. Dit zorgt ervoor dat je volledig in het moment kan zijn en je geen zorgen hoeft te maken over allerlei onbenullige zaken als hoe je ruikt down there en of er geen rolletje te zien is.

#7 Jullie zijn sprakeloos

Na the big ‘O’ moeten jullie beiden bijkomen en valt er gewoon even niets te zeggen. Het was gewoon geweldig.

Lees ook: 7 x tips voor vrouwen om beter te worden in bed