femfem 2023 01 09t150353884

Dit is waarom jij goed bent in bed volgens je sterrenbeeld

Wanneer je voor het eerst met iemand naar bed gaat kun je naar tekenen zoeken die verklappen of hij goed in bed is. Maar de astro-girls onder ons kunnen ook naar het sterrenbeeld kijken! Dit is waarom jij goed bent in bed volgens je sterrenbeeld.
femfem 2023 01 09t150353884
Bro: Fifty Shades of Grey

Ram

Rammen zijn enorm vurig en vooral niet bang. Als er iets is wat ze graag willen dan zullen ze er helemaal voor gaan. Rammen zijn doelgericht en zullen er alles aan doen om je tot je hoogtepunt te laten komen.

Stier

De Stier is het meest sensuele teken van de dierenriem. Ze zijn daarom ook expert in het zetten van the mood. Het zal een Stier dan ook niet lang duren om hun partner in the mood te krijgen.

Tweeling

Tweelingen staan bekend om hun communicatie skills en praten dan ook graag (en vooral héél véél). Geen wonder dan tweelingen pro zijn op het gebied van opwindende praat.

Kreeft

Kreeften zijn extreem emotioneel en hechten veel waarde aan het "veilig voelen". Dit kan betekenen dat ze wat tijd nodig hebben om op te warmen. Maar we weten allemaal dat een langzame opbouw kan leiden tot de meest gigantische hoogtepunten. Good things take time!

Leeuw

Leeuwen houden van drama en spontaniteit (en aandacht!). Geen enkele Leeuw zal zich daarom terugtrekken bij het woord "rollenspel". Bij Leeuwen geldt: hoe meer hoe beter.

Maagd

Maagden zijn geboren gevers en doen niets liever dan het verzorgen van anderen. Dit geldt ook in de slaapkamer! Wanneer Maagden een emotionele connectie met hun partner hebben zijn het echte go getters .

Weegschaal

Weegschalen staan bekend als het relatie-teken. Ze besteden namelijk meer aandacht aan hun relatie dan de gemiddelde persoon. In de slaapkamer zal je merken dat een weegschaal hard zijn best doet om zijn partner te pleasen.

Schorpioen

Als het aankomt op de wereld van de sterrenbeelden is de Schorpioen het meest opwindende teken ever ! Je zou het misschien niet denken maar Schorpioenen zijn extreem gevoelig. Wanneer je het bed deelt met een Scorpio zal hij of zij intens gefocust op je zijn.

Boogschutter

De zorgeloze aard van de Boogschutter kan er wel eens voor zorgen dat ze meer harten breken dan dat ze zelf doorhebben. Boogschutters zien een bedavontuur als een spelletje (maar op een goede manier). Shoot for the stars!

Steenbok

Sorry dat we je dit moeten vertellen maar Steenbokken worden vaak als "stroef" gezien in bed. Maar als een Steenbok het toelaat, kunnen ze zich op hun partners hoogtepunt focussen alsof ze een Rubik's Cube aan het oplossen zijn. In. The. Zone.

Waterman

Watermannen zijn eigenlijk gewoon freaks . Ze kunnen misschien wat vreemd overkomen, maar staan altijd open voor iets nieuws (hoe freakier hoe beter).

Vissen

Vissen zijn enorm gevoelig en hebben een berg aan empathie. Dit zorgt ervoor dat ze goed zijn in het uitvinden wat hun partner lekker vindt, zonder het te hoeven vragen! Vissen zijn eigenlijk intieme gedachtelezers. En net als Schorpioenen, zijn ze goed met hun mond.