Een leugentje voor eigen bestwil….iedereen maakt zich hier weleens schuldig aan. Maar ‘grotere leugens’ zijn vaak toch wat complexer. Het is alleen al moeilijk om de leugen geloofwaardig over te brengen, vooral tegen iemand die jou goed kent. Daarom is het voor sommige mensen een onmogelijke klus. Je begint te zweten, krijgt een rood hoofd en komt niet meer uit je woorden. Alleen maar een goede eigenschap hoor, als je het ons vraagt. Er zijn een aantal sterrenbeelden die in ieder geval super slecht zijn in liegen. Ben jij benieuwd of jouw sterrenbeeld er tussen zit? Lees dan snel verder!

Ram

Een ram is te impulsief om een leugen te verzinnen. Een ram denkt niet heel veel na voordat hij/zij wat zegt. Dus een leugen bedenken kost te veel tijd, en daarnaast zegt een ram vaak precies wat hij/zij denkt. Een ram is te impulsief om goed na te denken over het verzinnen van een leugen.¬†Of ze nou een geheim proberen te bewaren, of liegen over hoe ze zich voelen, het is altijd gemakkelijk voor iemand om door een ram heen te kijken.¬†Waarschijnlijk hebben ze de waarheid ook al per ongeluk verteld…

Maagd

Van alle sterrenbeelden die het slechtst kunnen liegen, is de maagd nog het beste in liegen. Ale je bijvoorbeeld lippenstift op je tanden hebt, of je maakt jezelf belachelijk, is de maagd de eerste die het tegen je zegt. Ze zien namelijk geen reden om hierover te liegen, aangezien ze de ander hiermee helpen. Als ze wel liegen, hebben ze de neiging om heel erg te overdrijven. Ze voegen veel te veel details aan de leugen toe, waardoor je al snel het idee hebt dat zij liegen.

Boogschutter

Een boogschutter floept de waarheid er gewoon uit. Ze zijn brutaal eerlijk, en zeggen wat ze denken. Dus kijk uit wanneer je een geheimpje vertelt aan een boogschutter, dit zal niet lang een geheim blijven…

Kreeft

Bij een kreeft kun je de waarheid in hun ogen geschreven zien. Wanneer een kreeft moet liegen, zullen zij het onderwerp koste wat het kost proberen te vermijden. Het geeft de kreeft een vreselijk gevoel om te liegen, dus ze zullen zeker de waarheid onthullen als je doorvraagt.

@theproposal
@theproposal

Lees ook: oppassen geblazen: dit zijn de 3 sterrenbeelden die het meest geneigd zijn jou te ghosten