schermafbeelding 2022 03 21 om 092725

Jaimie Vaes onder vuur door 'nepfoto' op Instagram

Love & Life21 mrt 2022, 12:00 doorPaz Ruijter
Jaimie Vaes plaatste afgelopen week een foto op haar Instagram (om haar nieuwe haar te laten zien) en ligt nu flink onder het vuur. Ze deed alsof ze de dame op de foto was maar achteraf bleek dat helemaal niet zo te zijn...
schermafbeelding 2022 03 21 om 085257 300x261
bron: @jaimievaes

De Instagram post

Afgelopen woensdag plaatste Jaimie een foto op Instagram die niet bij iedereen even goed in de smaak viel. Het was een foto van een vrouw met lang bruin haar (net als Jaimie) die een doorschijnend groene panty aanhad. Er kwamen reacties zoals "Pff je kan jezelf zoveel mooier laten zien. Jammer zo'n foto. Bewaar dat lekker voor privé. ?." Daarnaast schreef ze onder de foto "Hair by @lozazhair" het leek er dus op dat Jaimie de vrouw op de foto was. Toch vonden een aantal juice kanalen de foto niet helemaal kloppen en gingen daarom op onderzoek uit. En je raadt het al, ze kwamen erachter dat Jaimie helemaal niet de dame op de foto was. Juicechannel schreef op Instagram: “Deze foto komt uit 2019 en je blijkt het ook helemaal niet zelf te zijn.” Jaimie heeft de caption nu ook veranderd naar "Hair vibes @magdalenaloza @lozazhair @purienne?"

Jaimie haar reactie

Er ontstond dus gelijk veel ophef over de Instagram post van de brunette. Zoals ik al eerder vertelde heeft ze dus achteraf snel de caption veranderd en heeft ze ook de fotograaf van de foto getagd. Ook in haar story maakte Jaimie nog even duidelijk dat zij niet de persoon was die op de foto staat.“Lieverds, dit ben ik helemaal niet”, schrijft ze. “Het was een shout out via een inspirational foto. Credits niet voldoende vermeld, weer wat geleerd.”