josephine

Josephine over 'De Bachelor' en haar huidige dateleven

Love & Life21 jun , 15:30 doorRedactie
Josephine deed mee aan het programma 'De Bachelor' en hield het tot de laatste aflevering vol. Het avontuur was met vlag en wimpel geslaagd, want ze kreeg van bachelor Paul de aller laatste roos. We hebben massaal gesmuld van het programma. Maar, hoe was het voor de deelnemers? En hoe ging het achter de schermen in Zanzibar? Dat vertelde Josephine in een interview met LINDA.

Eerste zoenen en commotie

In 'De Bachelor' werd het al vrij snel duidelijk dat er een klik was tussen Josephine en bachelor Paul. Er volgden een date en de twee zoende. Maar ondertussen ging Paul ook een connectie aan met andere meiden. Vlak na de zoen met Josephine, zoende Paul ook met Eline. Dat zorgde voor de nodige commotie in de groep. "Oelinda, Yvonne en ik leken echt de drie boze stiefzusters tijdens de reünie, toen we het hierover hadden", zegt Josephine lachend. "Ik vond het niet zo'n probleem dat Eline met Paul zoende, ik had ook niet verwacht dat ik de enige zou blijven. Wat me meer verbaasde was dat zijn eerder had gezegd dat ze geen spark voelde tussen hen, en vervolgens toch die kus kwam. Maar goed, als je een leuke date hebt gehad, hoort het erbij, toch?"

Haat na het programma

Na het programma merkte Josephine dat de kijkers veel druk legde op het samenzijn van haar en Paul. Met LINDA deelt ze dat ze dit lastig vond: "We hadden maar drie dates gehad, waarvan één groepsdate. Ik ben nooit verliefd geweest. Mensen denken dat ik meedeed voor de fame, maar wat wij hadden was echt. Ik had geen slechte intenties en ik vind de haat die je via zo'n programma kan krijgen heel heftig. Het maakt me verdrietig dat mensen de moeite nemen om nare dingen onder posts op Instagram te zetten. Die verwijder ik meestal ook, ik heb geen zin in negativiteit op mijn profiel."

Huidige dateleven

Inmiddels is Josephine aan het daten geslagen met iemand anders. Maar die kende ze nog niet voordat ze mee ging doen aan het programma. "Ik was na 'De Bachelor' wel even klaar met mannen en daten. Maar er kwam wat leuks op mijn pad. Ik ken hem van de middelbare school en we hebben nooit eerder gedatet. Het is nog geen serieuze relatie, maar we doen lekker rustig aan."