koen kardashian

Koen Kardashian helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer

Love & Life13 mei 2022, 10:00 doorChristel van den Berg
Influencer Koen Kardashian, wiens echte naam Koen Pieter van Dijk is, heeft het de laatste tijd enorm zwaar gehad. Koen kampte al 10 jaar met een drugsverslaving en is hiervoor naar Zuid Afrika gegaan. Toen hij erg "low" was werden deze gevoelens verslechterd door roddels die over hem verspreid werden door "roddelkoningin" Yvonne Coldeweijer. Op Instagram plaatst Koen een bericht over de nasleep die de berichten van Yvonne hadden.
koen kardashian
Instagram @koenkardashian
In een story die Yvonne recent op Instagram plaatste gaf ze Koen het advies om nieuwe vrienden te zoeken 'die geen drugs zouden doen'. Dit omdat hij een terugval zou hebben. Koen reageert daarop op zijn eigen Instagram met het volgende: "Je insinueert dat ik nieuwe vrienden nodig heb, terwijl dezelfde mensen waar jij op doelt mijn leven hebben gered door in te grijpen? Achter de schermen, zoals dat hoort."

Koen is klaar met Yvonne

Op 11 mei plaatste Koen Kardashian een Instagram story waarin hij over de nasleep van de roddels van Yvonne Coldeweijer vertelde. Yvonne heeft een juicekanaal genaamd 'Life of Yvonne'. Koen is he-le-maal klaar met alle roddels die Yvonne verspreidt. Eigenlijk wilde hij geen aandacht aan haar geven, maar hij vindt dat iemand zijn mond open moet trekken.
koen kardashian story
Instagram @koenkardashian
In de Instagram story wijst Koen Yvonne op alle schade die ze aanricht. Volgens Koen wist Yvonne goed dat hij kampte met een verslaving, een mentale ziekte waarvan hij zelfs suïcidale gedachten had. Na het zien over de video van Yvonne over Koen wilde hij niet meer. Hij schrijft, "Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Onder het mom van 'hopelijk word je hier wakker door geschud koen. Je had geen enkel recht dit te doen."

Geen grens

Koen vraagt zich af wat de grens van Yvonne is, omdat hij ziet dat ze dit niet alleen maar bij hem doet, maar ook bij anderen. Hij verzoekt Yvonne dan ook vriendelijk om hem met rust te laten. Amen!