bb vol liefde petri

Kunst met een grote K: B&B Vol Liefde Petri gooit het over een andere boeg

Love & Life08 jul , 13:00 doorRomy Nouwen
B&B Vol Liefde Petri woont in het prachtige Frankrijk en runt daar een eigen Bed & Breakfast. Toch is ze onlangs aan een nieuwe uitdaging begonnen. In RTL Boulevard vertelt ze uitgebreid hoe ze zich nu wat meer met kunst bezighoudt.

Petri uit B&B Vol Liefde 

Grote kans dat je je Petri uit B&B Vol Liefde nog wel kunt herinneren. Ze maakte namelijk grote indruk op de kijkers van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde. Vorig jaar bestond het seizoen voornamelijk uit veel spirituele types, maar Petri zorgde met haar nuchterheid voor een beetje tegengeluid in het programma.
Petri kreeg meerdere mannen over de vloer in haar eigen Bed & Breakfast op Franse bodem. Hoewel ze best kon lachen met de heren, sloeg de vonk niet over. Petri was dus één van de B&B-eigenaren die het programma eindigde zonder een nieuwe liefde aan de haak geslagen te hebben.

Opening kunstgalerij 

Toch heeft Petri zeker niet in zak en as gezeten na het programma. Sterker nog: ze heeft zich compleet herpakt en heeft een nieuwe uitdaging met beide handen aangepakt. No worries, Petri heeft gelukkig geen afscheid genomen van haar mooie Bed & Breakfast. Ze vindt het veel te leuk om daar zomaar een te koop-bord in de tuin te zetten.
Wel heeft ze nuttig gebruikt gemaakt van de lege ruimten in haar Bed & Breakfast. De kelder in het verblijf stond namelijk jarenlang leeg, en dat is natuurlijk zonde. Toen er een kunstenaar op haar pad kwam, besloten de twee de handen ineen te slaan. Daardoor is de lege stoffige kelder inmiddels omgetoverd tot kunstgalerij. De opening van de eerste expositie was onlangs, en vanaf nu kun je er de prachtige schilderijen aanschouwen.

Creatieve skills

Petri stelt haar kelder dus beschikbaar voor een hoop mooie kunstwerken. Toch is dit wel haar enige aandeel in het project. Aran Bade, verslaggever bij RTL Boulevard, probeert nog een beetje te vissen naar de creatieve skills van Petri. Lachend geeft ze vervolgens aan dat het beter is dat ze zelf niet schildert. Niet veel later weet ze ook niets te vertellen over de kunstwerken die er in haar kelder hangen. "Gewoon een schilderij", is haar antwoord op de vraag wat we eigenlijk kunnen zien hangen. Ieder z'n ding zullen we maar zeggen!

Geluk in de liefde? 

Op businessgebied gaat het dus heel voorspoedig, maarre.. hoe gaat het dan in de liefde? Dat antwoord is vrij simpel, vindt ze zelf. Ze is eigenlijk heel gelukkig zoals het nu gaat, en daarom ook helemaal niet op zoek naar een nieuwe man. "Natuurlijk, als hier een leuke vent voorbij komt, zeg ik geen nee", begint ze haar uitleg aan Aran Bade. Toch vindt ze haar leven ook gewoon heel leuk zónder partner. Wie weet zien we binnenkort meer over het liefdesleven van Petri in de Hoe gaat het nu met?-aflevering. Enne, anders vliegen de romantische beelden ons binnenkort vast om de oren in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde.