lang leve de liefde

'Lang Leve de Liefde'-kijkers geschokt door een wel héél spicy cadeautje

Love & Life21 jun , 13:00 doorMaud Maarssen
Eens in de zoveel tijd gebeurt er iets enorm spraakmakends in het programma 'Lang Leve de Liefde', en dat is nu zeker weer het geval. Julia mocht op date met Angelo, maar ze maakt het al snel ongemakkelijk. Ze gaf hem namelijk een - en dat is zacht uitgedrukt - wel heel bijzonder cadeau.

'Lang Leve de Liefde'

In het programma 'Lang Leve de Liefde' worden er singles aan elkaar gekoppeld die met elkaar op date gaan. Ze ontmoeten elkaar in een huisje en spenderen hier 24 uur met elkaar. Als het bevalt, kunnen ze verlengen, als het tegenvalt mogen ze na 24 uur beslissen om naar huis te gaan. Het recept voor heerlijke televisie. En dat bleek maar weer.

Even iets anders dan een fles wijn

In deze aflevering van 'Lang Leve de Liefde' draait het om Julia en Angelo. Attent als Julia is, heeft ze een cadeautje voor Angelo meegenomen. Kandidaten nemen vaker een cadeautje mee voor hun date. Het gaat dan vaak om iets typisch uit hun woonplaats, een fles wijn, iets voor bij de borrel of iets waarmee ze zich kunnen vermaken tijdens de date. Echter heeft Julia de stoute schoenen aangetrokken, en ze geeft haar date een spicy speeltje. "Iets om in bed mee te spelen", vertelt ze erbij. Nou, daar moet Angelo even van bijkomen.

"Wat is dit nou"

Angelo pakt het cadeautje uit en wordt er direct ontzettend ongemakkelijk van. "Wat is dit nou weer?", vraagt hij zich vertwijfeld af. Hij houdt een speeltje in zijn hand wat het meest weg heeft van een ei. Julia legt het even aan hem uit: "Dat is voor in bed, kun je jezelf mee helpen zonder dat je direct glijmiddel aan je handen hebt. En dan heb je ook meer grip". Ze lacht er vrolijk bij. Angelo weet echter niet hoe hij moet reageren. "Goed, helder", verzucht hij. Wij vinden het dapper van Julia.