donny

Love Island Donny is opnieuw verliefd en dit is de gelukkige

Love & Life02 jul , 13:00 doorKathy
Het Love Island-avontuur van Donny Navajas kwam met pieken en dalen. Hij vond liefde en raakte het helaas ook weer kwijt. Maar, de voormalige realityster heeft recent op zijn Instagram onthuld dat hij weer helemaal in love is. En de foto's zijn echt veel te lief. 

Terug in de tijd

Eerste even de tijdlijn. Donny Navajas deed namelijk al een hele tijd terug mee aan het programma 'Love Island. Hij en Rowenna van der Linden namen deel in 2021 en verlieten het programma als tweede koppel. In Nederland zetten ze hun liefdesavontuur voort en het stel was dolgelukkig. Echter, op een gegeven moment zagen we steeds minder foto's online komen... Niet veel later kondigde ze aan dat ze uit elkaar gingen. De fans waren treurig - en wij erbij.

Break up

Rowenna en Donny schreven toen op Instagram: "Lieve allemaal, bij deze wil ik meedelen dat Donny en ik uit elkaar zijn. We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven." Ontzettend jammer.

Een nieuwe liefde

Maar, dat ligt allemaal in het verleden. Donny deelt namelijk een onwijs lieve foto waar we heel gelukkig van worden. Hij heeft een nieuwe liefde gevonden in niemand minder dan Isabel Carvalho van den Broek. Onder de foto schrijft hij: "You & Me ♥️♾". In de reacties was iedereen ontzettend blij voor de twee en de felicitaties en hartjes stroomden binnen. Hoe ze elkaar hebben ontmoet blijft nog even een raadsel. Isabel is half Nederlands en half Portugees, ze is advocate én de zus van Milan Carvalho die je misschien nog wel kent van een seizoen van 'Hollands Next Top Model'. We wensen de twee ontzettend veel geluk samen.