schermafbeelding 2022 08 27 om 230801

Mannen hopen stiekem dat vrouwen deze 4 dingen weten

Love & Life18 sep 2023, 9:00 doorRomy Nouwen
Het mannelijke geslacht verschilt nou eenmaal enorm van het vrouwelijke geslacht. We begrijpen elkaar dan ook heel vaak niet en dat zorgt nog wel eens voor problemen. Zo snappen mannen vaak niet wat onze intenties zijn en maken ze daar vaak grapjes over. Andersom gebeurt vaak hetzelfde. Wij vrouwen snappen namelijk ook regelmatig niets van de opmerkingen en acties van een man. Daarom hopen mannen stiekem dat vrouwen deze 4 dingen weten.
schermafbeelding 2022 04 02 om 205520
Bron: Emily in Paris

Mannen hopen dat vrouwen deze 4 dingen weten

Mannen doen dus vaak dingen waar wij echt helemaal niets van begrijpen! Mannen zijn de beroerdste niet en geven ons dan ook graag een soort spiekbriefje. Op die manier hopen dat ze dat vrouwen de volgende dingen wel begrijpen. Dan zijn er in ieder geval een aantal problemen de wereld uit, toch?

1. Mannen vinden romantiek ook essentieel

Het verschilt waarschijnlijk per man, maar echt iedere man vindt romantiek belangrijk. Dat betekent dat je als vrouw dus eigenlijk altijd mag verwachten dat een man alles uit de kast zal trekken om jou happy te maken. Je moet dus blij zijn met ieder klein gebaar of cadeautje.

2. Mannen willen het liefst eerlijk zijn

Toegegeven: we hebben er wel een handje van om onze lover voor de bus te gooien door een gevoelige vraag te stellen. Vragen als: 'Ben ik dik in deze jurk?' of 'Denk je dat ik ben aangekomen?' stellen we vaak, maar eigenlijk is dat niet eerlijk. Het is dan ook erg gemakkelijk voor een man om te antwoorden met een leugen. Tóch willen ze dat we weten dat ze dit dus echt niet doen! Ze zijnaltijdeerlijk.

3. Mannen willen graag vrij gelaten houden

Onder de plak zitten, is simpelweg een groot probleem onder mannen. Ze willen dan ook juist het tegenovergestelde en vragen om genoeg vrijheid. Ze hopen dat wij ze deze genoeg gunnen, zodat ze achteraf juist nog meer beseffen hoe blij ze met ons zijn!

4. Mannen willen het liefst oplossingsgericht zijn

Als vrouw kunnen we eigenlijk altijd ons ei kwijt bij het mannelijk geslacht. Ze willen alleen liever niet alleen aanhoren, maar ook actie ondernemen. Je hoeft dus niet te rekenen op een half luisterend oor bij een man. Ze staan namelijk gewoon klaar om je te helpen met alle problemen die je hebt.