fem fem 2024 02 05t005527938

Mannen vertellen: deze type vrouwen willen ze liever niet daten

Love & Life10 feb , 20:05 doorAurora Ferrari
Voordat de vrouwtjes boos worden: wij hebben onze voorkeuren en wensen en zó hebben de mannen dat ook. Ook de jongens hebben een verlanglijstje, maar daarbij ook een lijstje van wat ze NIET willen. Het is in ieder geval duidelijk wat voor type vrouw, de mannen liever niet daten. En, eh, daar zullen we ons gewoon bij neer moeten leggen...
fem fem 2024 02 05t005527938
Bron: Gossip Girl

1. Een meid zonder inhoud

Wie denkt dat mannen alleen op het uiterlijk afgaan, hebben het mooi verkeerd. Want, wat blijkt? Mannen daten liever geen vrouw zonder inhoud. Tuurlijk, een leuke verschijning is leuk, maar wanneer zij niks te melden heeft over toekomstplannen, het nieuws en hobby's loopt het gesprek al gauw dood. En, eh, daar heeft geen enkele man zin in.

2. De mega afhankelijke vrouw

Voor wie ook dacht dat mannen van zelfstandige vrouwen schrikken, heeft ook niet goed genoeg opgelet. Mannen vinden niets opwindender en fijner dan dat. Want o, wat hebben ze een hekel aan té afhankelijke vrouwen. Hier en daar wat vragen is oké, maar wanneer ze constant om bevestiging vraagt en de hele tijd wil weten wat hij doet en waar hij uitspookt, is het klaar. Dan liever een independent woman die helemaal geen hulp nodig heeft en alles op eigen beentje doet.

3. De mannenhater

De mannenhater (guilty) : een heleboel vrouwen beginnen in deze generatie steeds vaker voor zichzelf op te komen en begrijp ons niet verkeerd, ga daar lekker mee door. Niets is belangrijker dan voor jezelf op te komen, want als jij het niet doet, doet niemand dat voor je.
Soms kan dat alleen iets te ver gaan en daarmee bedoelen we in haat. Een vrouw zal het mannenbrein nooit begrijpen en een man een vrouwenbrein niet en hoewel je misschien een lichtelijk haat voor de man voelt, hoef je dat niet helemaal naar hem te uiten. Want eh, mannen daten liever geen mannenhater. Je doet dan wel misschien aardig tegen hem, maar je beledigt wel 'zijn ras'.

4. Een leugenaar

Leugens, leugens en nog meer leugens: geen geslacht vindt het aantrekkelijk en leuk én zo ook niet de man. Tuurlijk, een leugentje om je eigen hachje te redden hoeft op z’n tijd hoeft niet erg te zijn (wanneer dat uiteraard voor het bestwil is van de ander), maar een chronische leugenaar, daar hoeft de man niets mee te maken hebben. Het is onaantrekkelijk, maar ook nog eens niet betrouwbaar, een grote red flag dus.

5. Het feestbeest

Een feestje hier en daar is op zijn tijd wel leuk, maar een man date liever geen meid die elk weekend in de club staat te dansen met de vriendinnen. De nodige dansmoves vindt de man aantrekkelijk, maar hij hoeft geen vrouw te daten die elke zondag brak in bed ligt. Liever niet, zeggen ze dan.