beste vriendin geghost

Marije (31): "Mijn beste vriendin heeft me geghost en mijn hart gebroken"

Love & Life20 mei , 13:00 doorRomy Nouwen
Vriendschappen komen en gaan. Hoewel je vaak op een natuurlijke manier uit elkaar groeit, kan het ook wel eens anders gaan. Bij de 27-jarige Marije verliep het ook anders dan ze had verwacht. Zij wordt inmiddels al vier jaar geghost door haar eerdere beste vriendin.

Verschillende levens

De 31-jarige Marije doet haar verhaal online, nadat haar beste vriendin haar vier jaar geleden compleet begon te negeren. Uit het niets verbrak ze het contract en dat zag Marije totaal niet aankomen. Hoewel de twee vriendinnen ontzettend verschillend waren, was het toch een hele goede match. Hun levens waren totaal anders. Marije ontmoette haar vriendin doordat hun partners bij hetzelfde bedrijf werken. De twee kwamen elkaar tegen en merkten meteen dat er een klik was.
Week in, week uit spendeerden de twee heel veel tijd met elkaar. Van lunches, tot aan bioscoopbezoeken en shopmiddagen. De twee verzonnen steeds wel een nieuwe activiteit om te doen. Nadat Marije afstudeerde werden de twee zelfs nog closer. Ze zagen elkaar nog vaker en samen series kijken op vrijdagavond werd vaste prik.

Familiegevoel

Ken je dat gevoel dat je vriendinnen als familie beginnen te voelen? Marije ook. Ze ondernam acht jaar lang zó veel met haar vriendin en ze kon alles bij haar kwijt. Zélfs de man van haar beste vriendin begon na een tijdje het familiegevoel te ervaren. Ze leken onafscheidelijk.

Verdwenen

Tot die ene dag. Na een hele ochtend werken, pakte Marije haar telefoon erbij. Tot haar grote schrik had ze een aantal gemiste telefoontjes van de man van haar beste vriendin. Er bekroop haar meteen een vervelend gevoel en ze besloot terug te bellen. Aan de telefoon werd ze meteen bestookt met vragen. Haar beste vriendin was uit het niets verdwenen en haar man maakte zich zorgen.
Ze besloot zelf ook te bellen, maar haar beste vriendin nam niet op. Daarna stuurde ze een paar berichtjes, maar ook niet te veel. Ze wilde zich namelijk het liefst niet mengen in de ruzies tussen haar beste vriendin en haar man. Ze kreeg in eerste instantie nog wel twee keer een berichtje terug, maar al snel hield dat op. Radiostilte. Hierna hebben de twee elkaar nooit meer gesproken.

Moeilijke periode

Maandenlang ging Marije door een hele moeilijke tijd. Tegenslagen en vervelende gevoelens zorgden ervoor dat het gemis haar bijna te veel werd. Ze besloot een blog te beginnen om zo andere mensen met dezelfde struggles en gevoelens te helpen.
Na een paar weken zag ze ineens een like van de man van haar beste vriendin voorbij komen. Meteen bekroop haar weer een naar gevoel. Ze besloot hem een berichtje te sturen, maar kreeg tot haar grote verbazing geen antwoord. Na een klein onderzoekje op het internet zag ze ineens foto's van haar beste vriendin en haar man, op een bruiloft. De twee hadden het dus goed gemaakt, maar het contact tussen Marije en haar beste vriendin is tot op de dag van vandaag niet bijgedraaid. Na vier jaar heeft Marije dus nog steeds geen contact met haar beste vriendin. Haar vriendin heeft haar compleet geghost.
Hoe zouden jullie hiermee omgaan?