max verstappen met kelly piquet uit elkaar

Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet uit elkaar volgens geruchten

Love & Life30 mrt 2022, 13:00 doorPaz Ruijter
Er gaan al langer geruchten rond dat Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar zijn. Ze zouden volgens verschillende bronnen al een tijdje geleden uit elkaar zouden zijn. Later bleek dat er niks van deze geruchten klopte die destijds uitkwamen. Maar nu lijkt het er toch weer op dat ze wel uit elkaar zijn omdat ze nergens meer samen worden gezien...
kelly max 300x160
bron: pinterest.nl

Formule 1 in Saoedi-Arabië

Alle F1-fans zaten afgelopen week aan de bank vast gekleefd tijdens de mega spannende eerste race van het F1-seizoen. Max ging er met de winst vandoor maar Kelly was hier niet om deze overwinning met hem te vieren. Later bleek dat Kelly ook iets aan het vieren was, maar dan met haar vriendinnen in Milaan. Ook deelde Kelly geen story of post over de winst van haar lover. De pers vindt dit een goede reden dat de twee uit elkaar zijn of dat het even niet goed gaat.

Is Kelly vreemdgegaan?

Een tijdje terug gingen er geruchten rond dat Kelly vreemd zou zijn gegaan. Ze zou al meerdere keren intiem met andere mannen gespot zijn. Kelly vertrok niet lang daarna alleen met haar familie naar Brazilië zonder Max. Max bleef achter in Monaco waar de twee eigenlijk samenwonen.

De relatie van Max en Kelly

Verstappen is niet de eerste vlam van de 33-jarige Kelly. Voordat ze haar hart verloor aan coureur Verstappen had ze al een aantal serieuze relaties achter de rug. Ze heeft zelfs een dochtertje genaamd Penelope met een andere F1-coureur. De vader van Penelope is de Russische coureur en het Braziliaanse model Daniil Kvyat. Kort na de geboorte van Penelope gingen de twee uit elkaar. Wel bleef ze hangen in de F1-wereld want ze veroverde eind 2020 het hart van onze Max Verstappen .
Hopelijk zijn de twee gewoon nog samen en zit de pers er volledig naast. We will wait .