monica geuze 2

Monica Geuze openhartig over liefdesleven: 'Ik zit in een bepaalde era'

Love & Life30 mei 2023, 11:19 doorAnne Dijkstra
Sinds dat het uit is tussen Monica en haar ex Robbert, gaan er veel roddels rond over haar liefdesleven. Zo is het je vast ook niet ontgaan dat Monica meerdere keren gespot is samen met Rijk Hofman, maar niemand weet hoe het nou écht zit tussen hun. Gelukkig doet Monica in een interview met RTL Boulevard openhartig haar verhaal en geeft ze duidelijkheid over haar liefdesleven.
monica geuze 2
Bron: @monicageuze

Monica en Robbert

Aan het begin van dit jaar kwam Monica Geuze met het, voor veel fansshocking nieuws, dat zij en Robbert een punt achter hun relatie gezet hebben. Hierdoor zorgt ze nu ook alleen voor hun dochtertje Zara-Lizzy en dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. "Ja, dat is pittig", vertelt ze in een interview met RTL Boulevard.
Gelukkig staat ze er niet compleet alleen voor en is Robbert ook nogin the picture. "Ik moet ook zeggen dat hij nog steeds steun bied en hij ook heel erg zijn best doet om die band met haar te onderhouden. En dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben." Maar buiten dat, is de beauty wel helemaalhappy single.

Openhartig over liefdesleven

Enne,happy single zijn, betekent natuurlijk niet gelijk dat Monica he-le-maal niet meer bezig is met daten. Als we alle roddels moeten geloven heeft ze het namelijk wel gezellig met Rijk Hofman , maar of dat écht klopt, weten natuurlijk alleen Monica en Rijk. RTL Boulevard was ook wel benieuwd hoe het nou precies zit tussen de twee, dus besloot om Monica even aan de tand te voelen.
"Ik zit in een bepaaldeera, enI love it", antwoord Monica op de vraag of ze nu aan het daten is."I just go with the flow." En hoe het dan precies met haar en Rijk zit, is ze ook openhartig over. "Ja Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken steken? Ik ben ik, hij is hij. Iedereen mag zijn wie hij wil."

Relatie met Rijk?

Je vraagt je nu waarschijnlijk precies hetzelfde als ons af: Hebben Monica en Rijk nou wel of niet een relatie? Voor iedereen die hoopte dat ze nu eindelijk officieel zijn, moeten we je helaas teleurstellen. Monica geeft namelijk nog één laatste statement over haar liefdesleven tijdens het interview. "Het is geen relatie."