Rijk Hofman is al een tijd single en Monica Geuze dat sinds een tijdje ook weer. De twee influencers kennen al jaren en op social media is te zien dat ze goed met elkaar over weg kunnen. Enne, het lijkt erop dat hun band steeds sterker wordt. Monica en Rijk zijn namelijk samen gespot op een date.

monica geuze rijk hofman gespot op date
Bron: @monicageuze @rijkhofman

Monica Geuze

Begin dit jaar maakte Monica bekend dat ze weer single is. Het was uit gegaan met haar toenmalige vriend Robbert Kroese. De reden van de break-up hebben de ex-lovers in het midden gelaten. De ex-vlogger staat sinds de breuk in de belangstelling van veel mannen en het lijkt erop dat ze dus al aardig over haar break-up heen is.

Rijk Hofman

Rijk Hofman is al een langere tijd single en steekt zijn interesse voor Monica niet onder stoelen of banken. In de podcast BROERS die hij samen met zijn broer Sam Hofman host, heeft hij deze interesse al een keer uitgesproken. Toentertijd was de influencer nog bezet, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Het ziet er naar uit dat Rijk zijn kans grijpt, want de twee influencers zijn de laatste tijd erg vaak samen en lijken het heel gezellig te hebben.

@de.influencers.ig #robbertrodenburg #deinfluencersig ♬ origineel geluid – De influencers ig

Zoenend gespot

Een paar maanden terug leken de twee YouTubers het al heel gezellig te hebben. Enne, dit was meteen opgemerkt door onze juicekoningin Life Of Yvonne. Ze vertelde dat ze Monica Geuze en Rijk Hofman zoenend heeft gespot in de Social Club, maar ook waren ze samen gespot bij Holland Zingt Hazes. En ja hoor, de twee waren weer aan het zoenen. “Ze maken er dus niet echt een geheim van dat ze elkaar leuk vinden”, schreef Yvonne toen ter tijd op haar Instagram.

Op date

Het ziet er naar uit dat Monica en Rijk het niet bij een leuke avond in de club houden. Afgelopen weekend werden ze namelijk weer samen gespot, zo meldde Life of Yvonne op haar Instagram. Volgens een ‘spion’ van de juicekoningin zaten ze gister samen op een terras in een date setting. En het bleef niet bij een drankje op het terras. Volgens de roddelqueen zag een van haar spionnen vanmorgen ook hoe Rijk Hofman om kwart voor negen Monica haar huis verliet. Het lijkt erop dat ze het erg gezellig hadden.