tim douwsma

Na 5 jaar zijn Tim Douwsma en zijn vriendin uit elkaar

Love & Life04 jul , 11:00 doorKathy
In de wereld van de Nederlandse showbizz komt er regelmatig nieuws naar buiten over relaties die eindigen, of liefdes die opbloeien. Zo ook nu. Dit keer is het echter een triest bericht: Tim Douwsma en zijn vriendin Elske zijn na 5 jaar uit elkaar gegaan.

Einde van het liefdesverhaal

Tim Douwsma, de bekende Nederlandse zanger en presentator, en zijn vriendin Elske Wind hebben besloten om ieder hun eigen weg te gaan. Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze tieners zijn maar kregen in 2019 een relatie, ook hebben ze twee kindjes. Ze leken samen altijd erg gelukkig en stabiel, maar dit bewijst maar weer dat je het als buitenstaander flink mis kan hebben. Ze deelden vaak lieve foto's op sociale media, wat het nieuws van hun breuk extra verrassend maakt. Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze tieners zijn.

"Verdrietig en moeilijk"

Hoewel de exacte reden voor de breuk niet bekend is gemaakt, heeft Tim tegen RTL Boulevard gezegd dat ze zeker niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan: "We zijn in goede harmonie met elkaar en vieren de verjaardag van de kinderen samen. We houden heel veel van elkaar". Helaas was dit dus alleen niet genoeg. "Voor nu komen we er niet uit. We deden en doen er alles aan. En we gaan zien wat de tijd ons brengt", vervolgt de zanger. Het is duidelijk dat ze goed uit elkaar zijn gegaan, en er spreekt nog veel liefde uit zijn woorden.

Rust en vooral privacy

Omdat het stel samen ook twee zoons heeft willen ze proberen het zo goed mogelijk aan te pakken. Ze vragen daarom ook om rust, respect en privacy rondom hun breuk. Heel begrijpelijk. Douwsma zegt daarover tegen Boulevard: "Ze zijn ons alles". Dez is hun oudste zoontje en vorig jaar juli werd de tweede, Vinz, geboren.