schermafbeelding 2022 07 11 om 105601

Oeh: is dit de nieuwe liefde van zangeres Maan?

Love & Life11 jul 2022, 11:12 doorRoos Hooijer
Na de breuk met Tony Junior heeft Maan haar liefdesleven onder de radar gehouden. De zangeres werd nooit gespot met een nieuwe vlam en ook zagen we via Instagram geen glimp van een man in haar leven. Tot nu, want roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde een kiekje van Maan met haar nieuwe liefde.

Nieuwe liefde voor Maan

"Fiet fieuwwww! Love scoop", begint juice-koningin Yvonne op Instagram. "Maan schijnt verkering te hebben met deze gozer", deelt ze vervolgens. Op de Instagram Stories van Yvonne zien we vervolgens een foto van Maan en Goldband-zanger Karel. "Hij heet Karel en hij is van de band Goldband. Gister zijn ze met een groep samen gespot op de Parade in Den Haag."
life of yvonne 191x300
Bron: @lifeofyvonne

Samen gespot

Nadat Yvonne de berichtjes over Maan naar buiten bracht, stroomde haar DM vol met nóg meer feitjes over de nieuwe liefde van Maan. Zo zouden ze samen gespot zijn op het festival Down the Rabbit Hole en werden ze hand in hand gespot in Amsterdam.
Maan heeft zelf nog niets losgelaten over haar nieuwe liefde, dus of de gossips waar zijn, weten we niet. Hoe dan ook: wij vinden het in ieder geval een héél knap koppel en wensen de twee veel geluk.