We herkennen Maan de Steenwinkel aan haar donkerbruine lokken, maar de zangeres besloot hier onlangs verandering in te brengen. Tijdens een bezoekje aan de kapper werden niet alleen haar haren blond geverfd, ook werd er een flink stuk afgeknipt. Kort en blond it is!

Kort en blond

“Tijd voor iets nieuws 👅👀”, deelde Maan het afgelopen weekend op TikTok. De beauty besloot een bezoekje te brengen aan de kapper en liet haar lokken onder handen nemen door dezelfde kapper als Monica Geuze. Het moge duidelijk zijn dat Maan echt toe aan iets nieuws was, want met haar nieuwe kapsel herkennen we de zangeres bijna niet meer terug.

@maantjeofficial tijd voor iets nieuws 👀 👅 thanks lieve @sikovanberkel & Lorin ❤️ #kapsalonindejordaan #hair #makeover #fyp #foryou ♬ Get Spanish – De Jeugd Van Tegenwoordig

Complimenten op Instagram

Ook op de Insta-feed van Maan pronkt sinds gister een foto van haar nieuwe coupe. “Hehehe”, schrijft Maan bij het kiekje. Uiteraard stromen op zowel de TikTok-video als de foto de complimenten in no time binnen. “Knapppp”, “Kleine badboy”, “Zo anders maar zo leuk”, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Of Maan nu bruine of blonde lokken heeft: ze timmert de laatste tijd keihard aan de weg. Via Instagram maakte de zangeres eerder al bekend dat ze aan het einde van 2022 een eigen show in de Ziggo Dome krijgt. Ook deelde ze deze week met haar volgers dat er nog meer spannends in aantocht is. “New song coming soon and is fingerlicking good”, deelde Maan bij een foto waarop ze haar vingers aflikt. Lekker bezig, Maan.

Lees ook: Zoveel centimeter per jaar groeit je haar écht