laury

Zien: dit is de nieuwe lover van MAFS-Laury

Love & Life07 feb 2023, 10:51 doorRoos Hooijer
Kijkers van Married at First Sight: Match or Mistake kunnen zich het waarschijnlijk nog goed herinneren. Toychyro en Laury leken in eerste instantie een perfecte match, maar niets was minder waar. Na het programma ontstonden er kleine scheurtjes in de relatie en besloot het tweetal uit elkaar te gaan. Inmiddels zijn we flink wat maanden verder en is er goed nieuws: Laury heeft namelijk een nieuwe lover!
laury

Laury en Toychyro

Kijkers van MAFS hebben kunnen zien dat ‘blind trouwen’ niet altijd een goed idee is. Het grootste gedeelte van de deelnemers van het programma besloten halverwege het experiment al dat er geen sprake van liefde was – met verhitte discussies en ruzie tot gevolg. Aan juice was er in dit seizoen geen gebrek, maar van liefde was er helaas weinig sprake.
Toch zat er wel één koppel in het programma, waarbij er sprake van liefde was. Toychyro en Laury leken een perfecte match en besloten ook aan het einde van het programma nog samen verder te gaan.

Niet meer samen

Van een langdurige relatie was er helaas geen sprake. We kregen in de reünie-aflevering van MAFS namelijk te horen dat het koppel helaas niet meer samen is. De relatie tussen Laury en Toychyro is finito vanwege een nogal pijnlijke reden . “Wij waren het droomkoppel van het programma, maar helaas zijn er dingen gebeurd waardoor we niet meer samen zijn”, begon Toychyro in de reünie-aflevering.
De twee gaven allebei toe dat ze fouten hadden gemaakt en de relatie gewoon niet meer werkte. Met – helaas – een verhitte discussie tot gevolg.

Nieuwe liefde

Inmiddels hebben we flink wat tijd gehad om de breuk tussen Toychyro en Laury te kunnen verwerken. Het tweetal zelf lijkt ook over de breuk heen te zijn, aangezien Laury gisteravond enorm exciting nieuws op Instagram deelde. "Happy new week...ehhh boyfriend", schrijft ze bij een video op Instagram.
Op de beelden is te zien dat Laury haar bezoekje aan de gym niet alleen brengt. De blondine werkt namelijk met haar kersverse lover keihard aan haar spieren. Enne, daarbij wordt er uiteraard tussen de squatrekken en dumbells ook een cheeky kus uitgedeeld. Hoe lief!
De kersverse lover van Laury is tot nu toe nog onbekend, maar aangezien de blondine op Instagram enorm openhartig is, zal deze bekendmaking vast niet lang meer op zich laten wachten. Wij wensen de twee in ieder geval héél veel geluk.