lang leve de liefde

Singles opgelet: je kunt je nu opgeven voor Lang Leve de Liefde

Love & Life29 jun 2022, 15:38 doorRoos Hooijer
De liefde van je leven tegen het lijf lopen op de buis: er zijn veel singles die erin geloven. Nu weten wij niet zeker of je via een deelname aan een tv-programma écht de liefde gaat vinden, maar vermakelijk is het wel. Droom jij van een deelname aan een liefdesprogramma? Goed nieuws, want je kunt je nu opgeven voor Lang Leve de Liefde.

Opgeven voor Lang Leve de Liefde

"In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk", lezen we in de oproep van LLDL. Wat je precies kunt verwachten van een deelname? Je geeft je op voor het programma, de programmamakers zoeken jouw ideale match en vervolgens deel je minimaal 24 uur een luxe villa met een potentiële liefde. Bevalt deze persoon jou wel? Verlengen maarrrr. Je kunt dan namelijk nóg vier dagen met deze persoon in de villa blijven.

Zo werkt het

Uiteraard heb je geen zin om met iemand in de villa (en op de buis) te belandden die totaal jouw type niet is. De makers van LLDL vragen je dan ook om je voorkeuren tijdens het opgeven te delen. Wat zoek je in een partner? Van welke uiterlijke kenmerken krijg jij het nou echt warm? En uiteraard: ook je eigen ins and outs zijn belangrijk om je deelname te voltooien.
Al lijkt het ons mega spannend om op de buis met iemand te daten, is het natuurlijk wel een once in a lifetime experience. Hoe dan ook: je kunt je opgeven via deze link . Durf jij het aan?