prince charming deelnemer

Deze Prince Charming-deelnemer had stiekem een oogje op Jakop

Love & Life17 dec 2021, 10:53 doorSophie Golbach
Inmiddels zijn we een aantal stropdas ceremonies verder en zijn de eerste kusjes uitgedeeld bij Prince Charming. Hoewel de meeste kandidaten hun pijlen op Prins Chris gericht hadden, had deze deelnemer stiekem een oogje op Jakop.

Angelo had stiekem een oogje op Jakop

Het avontuur eindigde vroeg voor de knappe Angelo, maar hier was hij dan ook niet kapot van. Hij had namelijk een oogje op Jakop. En dat kunnen wij maar al te goed begrijpen..
Angelo gaf toe in de Prince Charming Viewing Party op Videoland dat hij stiekem een oogje had op Jakop. Hij zegt het volgende: "Eigenlijk is het een goede keuze van Chris geweest dat ik er als eerste uit ben gegaan. Want eigenlijk had ik meer een oog op Jakop." Oeh!
Eigenlijk is het niet heel gek dat dit gebeurde. De deelnemende mannen weten van tevoren namelijk niet wie Prince Charming gaat zijn. Hoe groot is de kans dat deze Prins vervolgens jouw type is? Terwijl je met zo veel knappe mannen in een villa zit..

Angelo is gelukkig is de liefde

Ondanks dat Angelo wist dat het niks ging worden tussen hem en Prins Chris, had hij toch meer tijd in de villa door willen brengen. Niet voor de Prins himself, maar voor de andere mannen in de villa.
We horen je denken: is er na het programma iets gebeurd tussen Angelo en Jakop? We helpen je bij deze uit de droom, want helaas is dat niet zo. Ondanks dat is Angelo wel gelukkig in de liefde. Na de opnames van het programma Prince Charming ontmoette Angelo de jongen die hij nu zijn vriendje mag noemen. Ze zijn dus echt al officieel samen! En nee, het is niemand uit het programma ;).