Onlangs maakten we kennis met de nieuwe Prince Charming, maar nu zijn ook de deelnemende mannen die zijn hart gaan proberen te veroveren bekend gemaakt. We zouden ze natuurlijk stuk voor stuk af kunnen gaan, maar dat leek ons een beetje saai. Er was namelijk één deelnemer die ons direct opviel. Niet om hoe hij eruit ziet, maar om zijn baan (die wel héél erg 18+ is).

Rick uit Prince Charming heeft een wel heel uitdagend beroep

Een van de deelnemende mannen die gaat proberen om het hart van de 28-jarige Chris te veroveren heet Rick. Deze man is 38 jaar en woont in Maastricht. Rick is niet bepaald wereldvreemd, hij heeft namelijk in New York en Los Angeles gewoond. Toch is hij weer terug in het oude vertrouwde Nederland, waar hij begint aan een nieuw avontuur. Rick woont nu weer vlakbij zijn familie, die erg veel voor hem betekenen. Ook heeft hij zijn eigen dans agency en staat hij op Instagram bekend als Logan Moore.

Alter ego Logan Moore

Natuurlijk gebruik je niet voor niets een alter ego, dus gingen wij op onderzoek uit. Het blijkt dat Rick nog een tweede baan heeft: hij maakt erotische video’s tegen betaling (als je snapt wat we bedoelen ;).

We hopen dat Prince Charming meer open minded is dan de gemiddelde Nederlander (niet jij natuurlijk) en we vragen ons af of Rick het hem gaat vertellen. Of hij nogsteeds werkzaam is in deze scene weten we niet! We gokken dat dit wel het geval is. Rick, of moeten we zeggen Logan, plaatste namelijk in oktober een TB foto met dat hij een prijs won voor beste acteur in erotische video’s.

Lees ook: Met deze 10 tips verander je een fuckboy in je droomman