shawn mendes en camila cabello uit elkaar na twee jaar

Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar na 2 jaar

Love & Life18 nov 2021, 12:00 doorRedactie
Vervelend nieuws! Onze favoriete it-koppel Shawn Mendes en Camila Cabello maken bekend dat ze uit elkaar gaan.
De twee maken beide het nieuws bekend op hun Instagram stories. "Hey iedereen, we hebben besloten te stoppen met onze relatie, maar de liefde die wij hebben naar elkaar als mens is sterker dan ooit."

Vriendschap

De twee hebben elkaar ontmoet voor het eerst bij Austin Mahone's 'Live On Tour'-concert in 2014. Ze waren toen begonnen als vrienden en geven aan dat ze dat altijd ook zullen blijven. "Onze relatie begon als vrienden en dat zullen we ook blijven. We zijn dankbaar voor jullie support, vanaf het begin af aan en nu. Camila en Shawn."
shawn mendes camilla cabelo break up 139x300
Instagram: shawnmendes

Ups en downs

In augustus was er nog geen vuiltje aan de lucht. Shawn liet weten bij The Morning Mash Up dat hij zijn relatie als heel eerlijk en open ervaarde. In julli vertelde Shawn daarentegen dat hij bang was dat hij Camila niet goed behandelde. "In ruzies reageerde ik altijd erg aanvallend. Daar moest ik gewoon accepteren, zodat we konden samenwerken totdat alle trauma's verwerkt waren."

Verloving

De break-up komt totaal onverwacht. Eerder waren er al geruchten dat de twee verloofd waren. Tijdens een interview met Entertainment Tonight in 2020 vertelde Shawn dat hij en Camila zeker hadden gesproken over een verloving. Daarnaast hadden fans Camila ook gespot met een ring om haar vinger op haar Instagram. Echter werdt dit al snel ontkracht tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon. "Ik ben niet verloofd. Ik zweer het, ik weet gewoon niet aan welke hand de verlovingsring gaat. Ik doe hem soms gewoon aan mijn ringvinger."

Reacties

Eerst Zayn Malik en Gigi Hadid en nu ook al Shawn en Camila. Fans reageren geshockt. Zou het dan toch een promotie stunt zijn geweest om hun single 'Señorita' te promoten? Als je het ons vraagt: pure bullshit. Verliefdheid fake je niet.