eerste date 1

10 signalen dat de eerste date goed is verlopen

Love & Life17 jun , 9:08 doorRoos Stevens
Je hebt net een eerste date gehad, maar je twijfelt of hij wel goed is verlopen. Zelf heb je een enorm leuke avond gehad, maar vond de ander dit ook? Jullie gesprek verliep vloeiend, hadden wat dingen gemeen, en hebben elkaar een kus gegeven aan het einde. Mocht je toch nog twijfelen, check dan vooral de volgende signalen.

De date duurde langer dan verwacht

Wanneer je op een date geen idee hebt hoe laat het is, dan is dit een goed teken. Niemand gaat ervoor zorgen dat een date die hij of zij minder leuk vond langer duurt dan verwacht.

Jullie namen allebei evenveel deel aan het gesprek

Naast dat jullie gesprekken maar niet ophielden, vertelden jullie ongeveer even veel tijdens de gesprekken. Het was zeker niet zo dat de één alleen maar over zichzelf aan het praten was. Je had echt het idee dat hij geïnteresseerd was in wat je zei en dat was ook wederzijds.

Jullie konden samen lachen om dezelfde dingen

Samen ergens om kunnen lachen is echt het teken van een ultieme verbinding. Zo is uit onderzoek ook gebleken dat twee mensen die tegelijkertijd lachten, aangaven dat ze meer kans hadden om een romantische interesse in elkaar te hebben.

Jullie hebben elkaar toegevoegd op sociale media

Jullie date is voorbij en opeens zie je een volgverzoek op Instagram. Dit houdt in dat de ander geïnteresseerd in je is. Wie weet probeert je date zo contact te leggen voor date numero 2.

Je had geen neiging om je telefoon te pakken

Te vaak je telefoon checken tijdens een eerste date is best wel onbeleefd. Vaak pak je hem dan toch omdat je anders het idee hebt dat je iets mist. Heb je je telefoon al 3 uur niet aangeraakt zonder eraan te denken? Dan dacht je echt even alleen maar aan je date en niet alle mensen die je proberen te bereiken op dat moment.

Jullie hadden oogcontact

Naast dat oogcontact gewoon heel beleefd is, is het ook een subtiel teken dat je eerste date goed gaat. Oogcontact maken is namelijk een manier om subtiel te flirten.

Je voelde je bijna niet nerveus of angstig tijdens de date

Ondanks dat de eerste date voor jullie beide helemaal nieuw is, voelde je je gelijk helemaal op je gemak bij de ander. Wanneer je je op je gemak voelt bij een persoon, is dit een teken dat jullie eerste date goed is verlopen.

Je herinnert de kleine details die hij verteld heeft

Wanneer je een gesprek met iemand hebt, is het heel gemakkelijk om wat te glimlachen en te knikken. Maar bij deze date heb jij écht naar hem geluisterd omdat je zo geïnteresseerd was in zijn verhalen.

Het was meer dan een gewoon praatje

Jullie hebben niet zomaar een praatje gehad op jullie date, maar jullie hadden echt diepgaande gesprekken. Tuurlijk is het goed om de standaard dingen te weten zoals waar diegene woont en hoe oud je date is, maar jullie gingen ook wat dieper omdat jullie je beide op jullie gemak voelden.

Je hebt je vrienden over je date verteld

Wanneer de date voorbij is kan je niet wachten om je besties over de date te vertellen. Wanneer er eigenlijk alleen maar positieve verhalen zijn over de date, is dit een teken dat de eerste date goed verlopen is. Praten met je vrienden over je date is een positief teken!