Eerder schreven we al een artikel over hoe je moet flirten als vrouw. Nu zijn deze tips best out there, en durft misschien niet iedereen om overduidelijk te flirten. Daarom hebben geven wij nu onze beste flirttips voor een verlegen persoon.

flirttips voor een verlegen persoon
Instagram Megan Fox

Hoe moet je flirten als een verlegen persoon?

Als verlegen persoon heb je nu eenmaal niet het geluk dat alles wat je zegt even smooth als de creamcheese op een bagel is. Geen zorgen! Op deze manieren kun je subtiel flirten, en zorg je dat hij of zij op jou afstapt!

Maak oogcontact

Wil je een indruk bij de ander achterlaten zonder overduidelijk te flirten? Dan is oogcontact key. Elkaar durven aankijken is super belangrijk, maar kan stiekem ook een beetje spannend zijn. Onze tip is om de ander 2 minuten aan te kijken. De gevoelens van ‘gepassioneerde liefde’ zouden dan toenemen, volgens onderzoek. Zo weet je ook gelijk of er een seksuele spanning is tussen jullie.

Imiteer de lichaamstaal

Volgens onderzoek hebben non-verbale signalen vijf keer (!) zoveel impact als verbale signalen. Geen woorden maar daden dus. Gaat de ander met zijn handen door zijn haar? Doe dit ook! Maar niet te overduidelijk natuurlijk..

Lach en wees spontaan

Met een lach kom je eigenlijk al een heel eind. En met een combi van oogcontact én een lach haal je de ander zo binnen.

Raak de ander aan

Oké, dit moet je maar net durven. Maar het kan dus super subtiel. Raak de ander subtiel aan op de bovenarm als hij of zij aan het praten is, of raak de schouder kort aan als je opstaat om naar het toilet te gaan. Volgens onderzoek zou je namelijk aantrekkelijker lijken als je de ander aanraakt. Je crush meteen om de nek vliegen zouden we dan weer níet aanraden.

Lees ook: Met deze tips lees je de lichaamstaal van een man!