7 times miley and lilly were the truest friends on hannah montana

8x dingen die je herkent als je al sinds de basisschool vriendinnen bent

Love & Life16 jan 2022, 17:00 doorRomy Nouwen
Hoewel de basisschool voor velen een afgesloten hoofdstuk is, zijn er nog steeds bestaande vriendschappen die stammen uit dat tijdperk. Niet iedereen is hiermee gezegend, maar de mensen die dit herkennen zijn eigenlijk de echte geluksvogeltjes. Zo'n vriendschap van zoveel jaren is namelijk ontzettend waardevol en voegt veel toe aan je leven. Als jij sinds de basisschool vriendinnen bent met jouw beste vriendin herken je deze dingen meteen.

Dingen die je herkent als je al sinds de basisschool vriendinnen bent

Veel vriendschappen uit de basisschooltijd vervagen langzaam wanneer iedereen verder gaat met zijn of haar leven. Je komt nou eenmaal nieuwe mensen tegen, gaat verhuizen of groeit langzaam in andere interesses. Toch zijn er ook mensen die de vriendschap wel vast weten te houden. Die mensen herkennen de volgende dingen sowieso als jullie al sinds de basisschool vriendinnen zijn.
7 times miley and lilly were the truest friends on hannah montana 300x169
Hannah Montana

1. Jullie weten precies van elkaar wie wanneer verliefd was

Op die leeftijd was iedereen nog zo lekker open en eerlijk over verliefdheid. Geen wonder dat jij precies weet op wie jouw beste vriendin toen verliefd was en jaarlijks een anoniem valentijnskaartje stuurde.

2. Jullie hadden bijnamen voor iedereen uit de klas

Jullie hadden uiteraard genoeg te bespreken met elkaar, maar soms moest het allemaal toch geheimen. Jullie hadden daarom gewoon voor iedereen bijnamen én een eigen geheim taal.

3. Jullie kennen all outfits van elkaar

Jullie weten nog precies van elkaar welke outfits jullie droegen. Deels omdat jullie ze wel eens aan elkaar uitleende, maar ook omdat je vriendin gewoon zó vaak met die outfit naar school kwam dat je er niet omheen kon.

4. Jullie delen onwijs veel herinneringen

En jullie halen ze ook nog eens regelmatig samen op! Wanneer een van jullie het even niet meer weet, is de ander zo vrij om even een handje te helpen en het hele verhaal nog eens na te vertellen.

5. Je kent elkaars hele familie

Vroeger gingen jullie minstens een of twee keer bij elkaar spelen, waardoor je ook nog eens de rest van de familie leerde kennen. Je kent dan ook de broers, zussen, vader en moeder onwijs goed.

6. Jullie weten precies van elkaar hoe jullie je voelen

Jullie hebben samen in de meest benarde situaties gezeten, waardoor je in een blik aan jouw vriendin kunt zien wat er in haar hoofd omgaat. Vooral als ze zenuwachtig is, is het duidelijk. Zo herken je haar nog van haar spreekbeurt over paarden in groep 5.

7. Jullie kennen elkaars geheimen

Samen in je dagboek schrijven en daarna terug lezen. Jullie hadden simpelweg nooit geheimen voor elkaar en dat is dan ook nooit veranderd. Je weet nog steeds waarom ze die ene keer loog tegen de juf bijvoorbeeld.

8. Jullie kennen elkaar door en door

Iedere fase van je leven heb je met haar gedeeld tot nu. Geen wonder dat zij een van de weinige is die alles over jou weet. Ze hoeft dan ook niet door te vragen, want ze komt er al achter zonder dat je een woord uitgesproken hebt.