single vrouwen na werktijd

10 dingen die single vrouwen doen na werktijd

Love & Life06 feb 2023, 20:30 doorRomy Nouwen
Hoewel een relatie hebben erg leuk kan zijn, worden we ook van single life ontzettend blij. Je kunt het gezellig hebben met wie je wil, je bent niemand een verantwoording schuldig en de hele bak ijs is voor jouw alleen. Als dit geen overtuigende argumenten zijn, weten wij het ook niet meer. Single vrouwen hebben het eigenlijk heerlijk. Vooral als zij thuis komen na werktijd! De volgende dingen herkent iedere single vrouw sowieso.
single vrouwen na werktijd

Dingen die single vrouwen doen na werktijd

Als single vrouw is het soms wat stil thuiskomen. Er zit niemand op je te wachten en er staat ook zeker geen volwaardige maaltijd klaar. Dat kan jammer zijn, maar dat is eigenlijk net van welke kant je dit bekijkt. Het hoeft namelijk helemaal niet vervelend te zijn. Er zijn genoeg voordelen! Dit zijn dingen die single kunnen doen na werktijd.

1. Je bh uittrekken zodra je de voordeur hebt dicht gedaan

Heerlijk, toch? Het eerst wat een single vrouw doet wanneer ze het huis instapt, is het uittrekken van die irritante bh. Freedom!

2. Haar in een knot

Weg met dat mooi in elkaar geflanste kapsel! Het is tijd voor een hoge knot die ervoor zorgt dat je de hele avond geen last meer hebt van je lokken.

3. Een maaltijd maken van de restjes uit de koelkast

Oei, alleen nog maar een half bakje overgebleven Thaise curry, hamburgers en een zak soep in huis? Dat wordt een interessante combinatie, maar who cares ?

4. Of gewoon bestellen

'Eén grote kapsalon met extra veel knoflooksaus en ui, alsjeblieft'. Er heeft toch niemand last van vanavond ;)

5. Zo snel mogelijk op de bank ploffen

En daar dan ook niet meer vanaf komen. Die afwas, de was en het schoonmaken van de wc komt morgen wel weer. Of overmorgen misschien?

6. Drie uur door TikTok scrollen

Je hoeft toch tegen niemand gezellig te zijn. Voor je 't weet, is er écht ineens drie uur voorbij. Time flies when you're having fun!

7. Een marathon van romantische komedies

Je moet het er gewoon van nemen, want eenmaal in een relatie is het al een uitdaging om één zo'n film te zien. Omarm het single vrouwen bestaan nu het nog kan!

8. De hele bak Ben&Jerry's is voor jou!

Er is gewoon niemand met wie jij je Ben&Jerry's hoeft te delen! En reken maar dat 'ie in één keer op gaat!

9. Halverwege naar bed verplaatsen

Daar heb je nou eenmaal meer ruimte, toch? Je kunt je ijs gewoon meenemen!
whatsapp image 2022 01 18 at 45454 pm 300x216

10. In slaap vallen met alle lichten, de tv en de kachel nog aan

Die kun je gewoon de volgende ochtend uitzetten, want er is niemand die daar over klaagt!