istock 1184382015

Deze standjes zijn het proberen waard

Love & Life31 jul 2022, 13:14 doorTess Doorenbos
Zijn jij en je lover gek op het uitproberen van nieuwe seksstandjes maar is jullie inspiratie een beetje op? Of ben je de missionaris en doggy style helemaal zat? No worries, er zijn nog véééél meer standjes die jullie zouden kunnen proberen. L et's give it a try !
istock 1184382015

1. De ventilator

Dit standje is vergelijkbaar met doggy style, maar toch nèt even iets anders. De vrouw staat namelijk gebukt op haar voeten en leunt naar voren met haar handen op een tafel of kastje. De man gaat achter haar staan en de rest spreekt voor zich...

2. Cowgirl

No missionaris, maar de cowgirl! Bij dit standje zit de vrouw bovenop, you go girl! Doordat de vrouw bovenop de man gaat zitten is zij helemaal in charge en bepaalt zij het ritme. Daarnaast zijn mannen erg visueel ingesteld en kan de man je tijdens dit standje perfect bewonderen, succes gegarandeerd!

3. De schaar

Dit standje kan op twee manieren worden uitgevoerd. De eerste manier is als volgt: man en vrouw liggen met hun gezichten naar elkaar toe en kruisen elkaars benen waardoor de geslachtsdelen met elkaar in aanraking komen. Manier twee: turn around! Precies dezelfde pose maar dan andersom. De vrouw ligt met haar rug naar de man toe en legt haar been gestrekt over het been van de man.

4. Tegen de muur

Tegen de muur is fijn en spannend. Het kan namelijk in elke ruimte in huis, of als je het écht spannend wil maken zelfs ergens anders...Hou je niet van openbare plekken? Gewoon thuis in de slaapkamer tegen de muur is al fijn genoeg.