Dus meer dan de helft van de vrouwen komt zelden to nooit klaar. Gelukkig weten wij welke 8 bevredigende dingen vrouwen willen om tóch tot die hoogtepunt te komen maar waarom bij één keer houden als het ook meerdere keren kan tijdens een stoeipartij?

meerdere orgasmes Fem Fem

Méérdere keren. Klinkt goed, niet waar? Je hebt the lucky few waarbij dit regelmatig gebeurt (life is unfair) maar je hebt ook een aantal tips om jouw cijfer net iets meer de hoogte in te werken. You ready?

Doe altijd aan voorspel

Wellicht wel de belangrijkste punt als je überhaupt ooit een orgasme wil krijgen is dat je ervoor moet zorgen dat jouw lichaam er volledig in the mood voor is. En wil je dat voor elkaar krijgen dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat je, om even een heerlijke ordinaire beschrijving te gebruiken, bloedje geil bent. Dus: voorspel, voorspel, voorspel, ga niet gelijk al naar het eind stadium.

Neem wat rust

Wil je meerdere keren klaarkomen, dan moet je er ook de tijd voor nemen. Hebben jullie een quickie? Dan kan je het gerust gewoon vergeten. Alle tijd van de wereld? Verdeel dan die tijd. Besteed aandacht aan hem, dan hij aan jou, hem, jou.  You get the drill. Dit bouwt én genoeg spanning op in je lichaam én zorgt voor voldoende tijd om vaker een hoogtepunt te bereiken.

Selfservice

Wees niet bang om ook aan jezelf te zitten tijdens de seks of haal er een speeltje bij. Bang dat hij er ongelukkig van gaat worden? Zeker niet. Mannen worden nóg hitsiger als ze zien dat de vrouw intens aan het genieten is.

Maak je niet zo druk

Ga je er te veel druk op zetten, groot kans dat het niet gaat lukken. Het moet wel leuk (en lekker) blijven.

Gebruik de juiste seksstandjes

Tijdens het masturberen heb je vast een positie wat je regelmatig gebruikt, maar seks is vaak all over the place. Als je meerdere keren wil klaarkomen dan moet je zorgen dat je clitoris constant wordt gestimuleerd. Denk hierbij aan een doggy style of jij bovenop waarbij de clitoris altijd voldoende aandacht krijgt.

Lees ook: met deze tips bereik jij in no time een knallend uiteinde