sterrenbeelden meest sarcastisch

Ha-ha: deze sterrenbeelden zijn het meest sarcastisch

Love & Life25 jun , 19:49 doorRoos Stevens
Dat een sterrenbeeld het een en ander over je verklapt is inmiddels wel duidelijk. Zo zegt het bijvoorbeeld of je trouw bent en wat je gevoel voor humor is. Natuurlijk verschilt humor per persoon, maar déze sterrenbeelden zullen het snelst sarcastische grapjes maken. Staat die van jou er tussen?

Stier

Als een Stier ben je echt superslim. Wanneer er een opmerking wordt gemaakt kan jij echt super gemakkelijk en snel hier een reactie op geven. Sarcastische opmerkingen maken is dan ook echt jou ding. Helaas vindt niet iedereen deze soort humor leuk, dus pas er wel mee op. Sommige mensen zullen niet door hebben dat je saracstisch bent..

Tweelingen

Een Tweeling is altijd lekker sociaal en houdt ervan om grapjes te maken. Jij hebt ook altijd wel lekker je woordje klaarstaan. Hoewel je je opmerkingen op een vriendelijke manier maakt, kunnen ze toch wel een tikje sarcastisch zijn. Opletten!

Schorpioen

Als Schorpioen heb jij een beetje een dark sense of humor. Sarcasme spreek je dan ook vloeiend. Soms kan jouw sarcasme een beetje grof overkomen, dus is niet iedereen het zomaar eens met jouw opmerkingen. Schorpioenen zijn vaak erg gesloten, waardoor anderen moeilijk hoogte van je kunnen krijgen. You'll either love it or hate it!

Waterman

Als Waterman vind je het belangrijk dat iedereen het altijd naar zijn zin heeft. Daarom weet jij precies sarcastische opmerkingen op een goed moment te maken. Hiermee maak je mensen aan het lachen. Gelukkig! Op deze manier zorg jij ervoor dat mensen het leuk hebben wanneer jij erbij bent!