Iedereen heeft een ander soort gevoel voor humor, en de een is dan ook gewoon grappiger dan de ander. We kennen allemaal wel die ene persoon die je áltijd aan het lachen krijgt, maakt niet uit in wat voor mood je bent. Grote kans dat dit te maken heeft met zijn sterrenbeeld. Deze vier sterrenbeelden zijn namelijk het grappigst.

Deze sterrenbeelden hebben een goed gevoel voor humor
Bron: Friends

Mensen met deze sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor

Humor: je hebt het, of je hebt het niet. Een grappenmaker ben je al vanaf de geboorte, en daar is weinig aan te veranderen. Benieuwd of jij tot de grappigste sterrenbeelden behoort? Lees dan vooral verder!

Boogschutter

Een Boogschutter is ontzettend positief, maar kan ook heel goed grappen vertellen. De humor van een boogschutter is dan ook positief en harmonieus. Je kan moeilijk een hekel hebben aan dit sterrenbeeld. Ook wanneer je in een vervelend situatie zit kan je er een Boogschutter bij hebben. Zij maakt elk stukje leed, namelijk een stuk lichter.

Weegschaal

Een Weegschaal vindt het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft, en zal er dan ook alles aan doen om iemand op te vrolijken. Ze zijn enorm sociaal en aardig, en behoren daarom ook niet voor niks tot de grappigste sterrenbeelden. Een Weegschaal is sarcastisch, maar erg entertaining.

Schorpioen

Schorpioenen zijn ontzettend grappig, maar hebben wel een donkere soort humor. Ze kunnen vrij lomp en grof zijn, en onverwachts uit de hoek komen. Ze bedoelen dit echter niet verkeerd, maar zo kan het wel overkomen. Liefhebber van grove humor? Dan zit je bij een schorpioen helemaal goed.

Tweelingen

Een Tweeling heeft een heel goed gevoel voor humor, en is dan ook de master in zelfspot. Een Tweeling klets als geen ander en weet daardoor soms ook niet wanneer zij moet stoppen. Toch vertellen ze de beste grapjes op de juiste tijd en plaats. Hoe ze dat doen weten we niet, maar één ding is zeker. Het is nooit saai met een Tweeling

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste knuffelaars