temptation island delphine zwanger

Temptation Island-deelnemer in verwachting van kindje: 'Dolgelukkig'

Love & Life30 okt 2023, 10:08 doorRoos Hooijer
In de zomer van 2021 hebben we allemaal kunnen zien hoe Delphine en Bert het Temptation Island: Love or Leave-avontuur aangingen. De relatie tussen de twee was na het programma finito en de twee gingen hun eigen weg. Delphine is al een tijdje gelukkig met een ander en verwacht nu zelfs een kindje!
temptation island delphine zwanger
Bron: Temptation Island

Delphine en Bert

Een recap van het Temptation Island-seizoen in 2021 : Delphine en haar ex-partner Bert namen samen deel aan het programma om hun relatie te testen. Enne, we kunnen wel stellen, dit duo zijn we echt niet zomaar vergeten. Tijdens het programma volgde de ene bizarre opmerking na de andere, waar we het destijds uitgebreid over hebben gehad. Zo bleek Delphine haar vriend Bert in de gaten te houden met een camera, omdat ze hem niet vertrouwde. Later in het programma werd duidelijk dat Bert eerder een dame van plezier had bezocht, dat was dan ook de reden waarom Delphine hem totaal niet vertrouwde.
Aan het einde van het seizoen wist Bert de kijkers te verrassen met een verhaal over een 'geheimzinnige liefde' die thuis op hem zou wachten. Eindstand: Bert bleek helemaal geen liefje thuis te hebben, hij zei dit om het programma zo snel mogelijk te kunnen verlaten. Hij was namelijk helemaal klaar met het hele Tempa-verhaal. We know, deze lovestory ging echt alle kanten op.

Leven na Temptation Island

Het leven na Temptation Island kan voor veel deelnemers behoorlijk turbulent zijn. De intense ervaringen en emoties die ze hebben doorgemaakt tijdens het programma kunnen een grote impact hebben op hun persoonlijke leven en relaties. Ook bij Delphine en Bert was dit het geval. De twee besloten meteen uit elkaar te gaan en vonden al vrij snel nieuwe liefdes .
Voor Delphine pakt dit echter nóg iets specialer uit, zij is nu in verwachting van een kindje. Via Instagram deelt ze het vrolijke nieuws: "Hoe verzin je de juiste woorden om het mooiste wonder in je leven aan te kondigen? Dolgelukkig om met jou het volgende hoofdstuk van ons leven te starten." Vervolgens deelt Delphine ook meteen wat informatie over de uitgerekende datum. "Baby de Kezel, april 2024, we kunnen niet wachten om je te knuffelen!"
We wensen Delphine en haar partner veel liefde, geluk en gezondheid toe tijdens deze bijzondere periode in hun leven!