valerio

Valerio deelt leuk nieuws over vriendin op Instagram: 'Het antwoord is JA!'

Love & Life01 jun 2023, 11:08 doorAnne Dijkstra
Valerio Zeno deelde gisteravond heel erg leuk nieuws op zijn Instagram. Hij heeft namelijk zijn vriendin Manon Francis ten huwelijk gevraagd! Enne, het kan natuurlijk niet anders dan dat ze 'ja' antwoordde op zijn vraag. In de caption van het bericht schreef Valerio dan ook: "Het antwoord is JA!"
valerio
Bron: @manonfrancis_

Valerio Zeno

De kans is groot dat je Valerio tegenwoordig kent als de presentator van Echte Meisjes in de Jungle, maar dat is absoluut niet het enige wat Valerio gedaan heeft. Zo kan je hem kennen van programma's als Try Before You Die, Proefkonijnen en Over Mijn Lijk. Maarre, het kan natuurlijk ook dat je hem kent als de vriend – ensoon to be husband - van de prachtige Manon Francis .

Ten huwelijk gevraagd

Gisteravond maakte Valerio namelijk het nieuws officieel bekend en deelde met al zijn volgers op Instagram dat hij zijn vriendin ten huwelijk gevraagd heeft. Enof course reageerde ze op die vraag met: 'ja'. Onder de prachtige foto van het verliefde stel schreef Valerio dus ook: "Het antwoord is JA!" Zo leuk!

Reacties

De reacties onder het bericht stroomt vol met de felicitaties van mensen. Zo reageert Echte Meisje Channah met "Gefeliciteerd!!!! ?" onder de foto. En ook Shelly Sterk, Jay-Jay Boske en Dennis Weening feliciteren Valerio en Manon Francis met het leuke nieuws. Wij zijn écht super blij voor Valerio en Manon en kunnen nu al niet wachten totdat we alle prachtige foto's van de bruiloft kunnen zien!