Dont judge us, maar we waren Valerio Zeno aan het stalken op Instagram – puur voor onderzoek natuurlijk. We kwamen er niet alleen achter dat de grappige Italiaan een prachtige vriendin heeft, maar dat ze ook nog eens als twee druppels water lijkt op een beroemdheid! Zie jij de verschillen?

Manon Francis

Presentator en DJ Valerio Zeno kennen we natuurlijk van programma’s als Try Before You Die, Proefkonijnen en Over Mijn Lijk van BNN. Hoewel hij nu iets minder in de schijnwerpers staat als vroeger, heeft ie het nog steeds erg goed voor elkaar. Op liefdesgebied vooral, want hij heeft een prachtige vriendin aan de haak geslagen. Manon Francis is de gelukkige. Manon is niet bekend is het mediawereldje, maar heeft wel een eigen onderneming waar ze sieraden met parels verkoopt. Wat een powerkoppel!

Dubbelganger

Behalve dat Manon bloedmooi is, doet ze ons enorm, maar dan ook enorm denken aan een bepaalde celebrity. Namelijk niemand minder dan Aubrey Plaza! De Amerikaanse actrice, comedian en producer is een echte verschijning en staat bekend om dat ze nogal, ja, raar is. Wij vinden het alleen maar leuk dat Aubrey lekker zichzelf is. Zo houdt ze enorm van horrorfilms en speelt ze er dan ook in een aantal. Wij kunnen in ieder geval Manon en Aubrey amper uit elkaar halen. Kijk en oordeel zelf.

Zoek de verschillen…

Nee, dit is niet dezelfde persoon.

Ze hebben zelfs dezelfde zonnebril…

Lees ook: De dubbelganger van Jennifer Aniston gaat viral op TikTok en zo ziet ze er uit