schermafbeelding 2018 09 10 om 141940

Van deze 13 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw

Love & Life13 sep 2018, 11:34 doorKathy
Zucht, wat is het toch altijd genieten voor een vrouw om aangeraakt te worden door je lief. Bijna iedereen smelt bij een kusje op de wang of een aai over de bol. Soms zijn het juist die kleine aanrakingen die je hart sneller laten kloppen. Want het zijn letterlijk en figuurlijk de kleine dingen die het 'm doen. Herken jij deze 13 lieve gebaren?
schermafbeelding 2018 09 10 om 141940

Als hij je rug kriebelt

Je ligt samen heerlijk op de bank, jij tegen hem aangekropen. Hoe heerlijk is het dan als hij met zijn hand over je rug gaat én je zachtjes streelt. heaven...

Als hij je voorhoofd kust

Bijna elke vrouw heeft denk ik wel eens gefaket dat jij eerder in bed lag dan je vriend en je zogenaamd al 'sliep'. Waarom doen we dat? Nou welteverstaan om dan een lief vertederend kusje op je hoofd te krijgen. Gaan de hartjes al kloppen?

Als hij je een aai over je bol geeft

Een aai over de bol is lief, maar kan ook een beetje irritant zijn. Vooral als je net je haar hebt gedaan en het helemaal op en top zit. Toch is het een lief en grappig gebaar om te laten zien dat hij dol op je is.

Als hij zijn handen langs je heupen laat glijden

Of je nou thuis bent of een avondje buiten de deur. Het is altijd fijn als je even wordt vastgepakt. Zo weet je dat hij graag bij je is en het is niet alleen sexy, maar ook erg attent.

Als hij je nek kust

Well... als dit gebeurd kunnen we niet altijd zeggen dat het een gebaar is zonder bijbedoelingen. Want negen van de tien keer is zo'n kus de oorzaak van een fijne vrijpartij. Maar goed, het ziet er natuurlijk super liefelijk uit als hij achter je komt staan en een kusje in je nek geeft.

Als hij je gezicht streelt tijdens de seks

Tsja, dit zien we eigenlijk alleen maar terug komen in romantische films, maar wat vinden we het ó zo fijn als het ook in real life gebeurd. Je smelt bij de eerste blik, krijgt kriebels in je buik en in alle opwinding wil hij je laten merken dat hij echt van je houdt, en niet perse door een klap op je billen te geven (ook al is dat ook niet heel erg)

Tikje op je billen als je weg loopt

Hoe leuk en speels is het om een klein tikje op de billen te krijgen als je langsloopt. Het is gewoon best wel mannelijk en een beetje macho, maar dat vinden wij helemaal prima.

Als hij je hand vastpakt

Dit wil toch iedere vrouw... om gezien te worden als zijn bezit. Dat doe je door elkaars hand vast te pakken. Het is gewoon ontzettend zoet en zo weet dus iedereen dat jullie bij elkaar horen.

Als hij een arm om je heen slaat

Waardoor jullie nog meer in elkaar verstrengeld raken. Je voelt je geborgen en het is helemaal lief als hij in slaap valt en zijn armen nog lekker over jou heen liggen. Is-ie niet adorable..?

Dikke kus op de mond

Als hij je gezicht beet pakt en een dikke pakkerd heeft. Dit moment is misschien eeuwenoud en komt eigenlijk bijna altijd voor, maar buiten dat blijft het gewoon heerlijk.

Drukke menigte

Jullie zijn een avondje met zijn tweetjes op pad en moeten door een drukke straat. Hij plaatst jou voor hem en duwt je zachtjes met mijn hand naar voren. Dit is niet alleen beschermend maar ook super lief, want hij wil dat jouw niks overkomt en dat je niet omver gelopen wordt.

Lok achter je oor

Vrouwen hebben veel haar, en mannen kunnen dit nogal eens vervelend vinden. Maar als ze dit doen proberen ze ons wel te redden van het eigen haar. Hij kijkt je aan en een van je lokken valt voor je gezicht. Hij wil natuurlijk naar je prachtige koppie kijken dus schuift hij die pluk achter je oor. Thanks honey!

Kin vastpakken

Als hij iets serieus tegen je wil vertellen, bijvoorbeeld dat hij zielsveel van je houdt.. Dan pakt hij je bij je kin vast. Dit doet hij zodat hij zeker weet dat je niet weg kan kijken en zijn boodschap echt binnen komt in je hart!