schermafbeelding 2022 06 21 om 180817

Influencer Vivian Hoorn kreeg deze bizarre vraag over haar gewicht

Love & Life21 jun 2022, 18:05 doorPaz Ruijter
Ben je regelmatig op Instagram aan het scrollen, dan is de kans groot dat je Vivian Hoorn kent. De knappe influencer verscheen onlangs in een Instagram-post van Linda Meiden, aangezien de beauty de cover van het zomerboek siert. In een aantal korte quotes uit het grote interview lezen we dat Vivian een boekje open over een bizarre vraag die zij over haar gewicht kreeg.
schermafbeelding 2022 06 21 om 163643 300x260
Bron: @vivianhoorn

Vivian Hoorn

Het succes van Vivian kwam niet zomaar aanwaaien. Vivian groeide op in Brabant en wilde van jongs af aan al model worden. Alleen doordat ze altijd net niet de juiste maten had (voor een model), zat het niet mee. "Toentertijd mochten je heupen niet meer dan 90 centimeter zijn," vertelde Vivian eerder aan Vogue . Vivian reisde daarom 3 keer per week op en neer naar Amsterdam om te trainen met een personal trainer. Ook sloeg ze door in het gezonde eten. Hoewel ze zegt dat ze nooit een eetprobleem heeft gehad, was haar gedrag rondom voeding obsessief. Wanneer haar vriendinnen stokbroodjes met kruidenboter aten tijdens een diner, vroeg Vivian of haar tomatensoep gezeefd kon worden, vertelde ze in een interview met Vogue. Ze was totaal gehersenspoeld weet ze achteraf.

Filters, FaceTune en botox

In een preview op de Instagram van Linda Meiden is te lezen dat Vivian vroeger veel gebruik maakte van filters, FaceTune en botox. Achteraf heeft ze daar wel een boodschap aan. “Als ik mezelf nu terugzie op foto’s, denk ik: wie is dat meisje? Ik herken mezelf soms nauwelijks. Ik deed alles eraan om in het perfecte plaatje te passen . ”
Vanaf nu ligt het nieuwe zomerboek van Linda Meiden in de winkels en zien we Vivian schitteren op de cover, zonder enige FaceTune, filters of botox. En we kunnen allemaal zien dat ze al die dingen ook absoluut niet nodig heeft. Sterker nog, niemand heeft het nodig. Toch draagt ze naar eigen zeggen nog elke dag de onzekerheid over haar gewicht met zich mee. “Dat komt door het beeld dat ik al die jaren heb meegekregen uit de media.”

Nare opmerkingen van mensen die dichtbij staan

Ook vertelt de blondine dat ze zelfs nare opmerkingen krijgt van mensen die dichtbij haar staan. “Laatst vroeg iemand me of mijn vriend het wel oké vindt dat ik zes maten meer heb dan toen hij mij leerde kennen. Wat is dat voor vraag?”, stelt Vivian. Een behoorlijk shocking vraag die je inderdaad absoluut niet kunt stellen. Vivian, wij vinden je prachtig.