jill goede 1

Love is in the air: dit is de boyfriend van Jill Goede

Love & Life03 feb 2023, 15:36 doorAurora Ferrari
Jill Goede – bekend van Big Brother – maar tegenwoordig te zien in Echte Meisjes in de Jungle staat de laatste tijd erg in de spotlights. We willen dan natuurlijk alle ins en outs weten van de nu-inmiddels-brunette. Een ding wat we al wel weten, is dat ze erg gelukkig is met haar liefje. Maar wie is hij?
jill goede 1
Bron: Videoland

Jill Goede

Jill Goede heeft in 2021 meegedaan aan Big Brother, en kon zichzelf na afloop een verdiende winnaar noemen. Enne, ze is niet alleen met een trofee naar huis gegaan, maar ook met 70.000 euro. Nou, als we dat zo horen willen we ons ook aanmelden voor het realityprogramma.
Door haar bekendheid aan het programma, hield ze nog leuke dingetjes over. Zo is Jill een eigen webshop gestart, werd zij gevraagd om mee te doen aan Echte Meisjes in de Jungle (en we zien haar nu wekelijks daarin shinen) en ze hield er een super leuk vriendje aan over. Haar vriendje is niemand anders dan Leroy de Rouw. Wie?

Jill en Leroy

De naam komt je wellicht wel bekend voor, maar heb je even geen idee wie het is. Voor de echte Big Brothers-fans is het een natuurlijk een makkie: Leroy was namelijk ook in Big Brothers te zien, alleen dan in een ander seizoen. Ondanks de twee met verschillende edities hebben meegedaan, hebben ze toch de liefde bij elkaar gevonden.
vertelde bij RumagTV dat ze aanwezig was bij de finale en de afterparty vanDaarvoor waren zij en Leroy wel al eens samen live gegaan op Instagram, maar ze had nog geen oogje op hem. Tijdens dat feestje bleken de twee zó goed te klikken, dat Jill bij hem bleef slapen. Die nacht is er echter nog niets gebeurd. "We hebben het netjes gehouden", aldus Leroy.
Niet veel later, na nog een feestje in Antwerpen en veel contact, vroeg Jill Leroy ten slotte op date. We love a woman die initiatief toont! De twee gingen daarna nog op stap in Amsterdam. "Die avond is de eerste kus gebeurd". Cute!