jongere man daten

4 redenen waarom vrouwen een jongere partner zouden moeten daten

Love & Life05 apr , 13:50 doorRomy Nouwen
Daten met een ouder persoon wordt vaak als 'normaal' gezien, maar eigenlijk is dit helemaal niet de enige optie. Je kunt ook prima hotel de botel worden op een jongere man en daar uiteindelijk nog lang gelukkig mee leven. Sterker nog: daten met een jongere man heeft ook gewoon zijn voordelen. Wij vertellen je waarom vrouwen een jongere man zouden moeten daten.

Dit is waarom vrouwen een jongere partner zouden moeten daten

Natuurlijk moet je er voor jezelf achter komen waar jij op valt en maakt leeftijd, uiterlijk, afkomst of lifestyle helemaal niet uit. Zolang jij maar gelukkig bent! Tóch is het daten van een jongere partner zeker de moeite waard. Om deze redenen zou een vrouw een jongere man of vrouw moeten daten – al is het maar om gewoon te proberen.

1. Ze staan positief in het leven

Jongere mensen staan nog mega energiek en positief in het leven. Daardoor kunnen ze jou juist dat laatste zetje geven om hetzelfde in het leven te gaan staan. Hij zal je altijd uitdagen om er het maximale uit te halen en opgeven komt niet voor in zijn woordenboek.

2. Ze nemen geen blad voor hun mond

Jonge mensen zijn vaak veel meer open minded en minder kritisch dan oudere mensen. Je kunt met gemak jezelf zijn bij hem, want hij accepteert je op alle manieren. Ook weet je altijd waar je aan toe bent, want jonge mannen zijn niet bang om hun mening te geven.

3. Ze doen meer moeite om in shape te blijven

Het is nou eenmaal zo dat jonge mensen meer moeite doen om in shape te blijven dan ouderen. Waar dat aan ligt? Dat weten we ook niet. Ze hebben nou eenmaal meer energie en zijn bereid meer tijd te investeren in een gezonde levensstijl. Hoewel het niet altijd uitmaakt, moeten we toegeven dat een beetje fitheid best aantrekkelijk is. Toch?

4. Het is een stuk gezelliger tussen de lakens

Ze zeggen vaak dat de avontuurtjes tussen de lakens met een oudere bedpartner beter zijn, want de ervaring komt met jaren. Toch is het met een jonger persoon ook zeker niet vervelend. Jongere mensen hebben namelijk een stuk meer energie en zijn vaak net een stukje dominanter in bed. Nét wat je zelf fijn vindt, maar een voordeel is het zeker.