Sinds een aantal maanden hebben Luca Borsato en Temptation Island’s single Daisy Piras een relatie. Af en toe laten ze de hele wereld weten hoe gelukkig ze zijn door een verliefde foto op Instagram te delen. Nu laat het stel weten klaar te zijn voor the next step.

Instagram @luca_borsato
Instagram @luca_borsato

Lucas Borsato en vriendin gaan samenwonen

Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras hebben sinds augustus een relatie, nog niet zo heel lang dus. Maar het gaat zó goed tussen de twee dat ze klaar zijn voor de volgende stap. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuwe plekje te vinden”, dit vertelt Daisy aan Shownieuws.

Toch liet Luca Borsato in september weten dat het samenwonen nog wel even kon wachten. “Alles op z’n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.” Hij wilde in eerste instantie dus geduld hebben. “Het is fijn om samen binnen een relatie naar dat punt toe te groeien.” Ze groeien blijkbaar sneller dan verwacht, want het samenkomen komt eraan!

Smoorverliefd

Het stel kent elkaar al ongeveer twee jaar, maar deze zomer besloten ze pas een stempel te drukken op hun relatie. Wat blijkt, ze hebben dat jaar ervoor ook al gedatet, maar op 8 augustus 2021 werd het pas echt officieel.

Voor alle ladies die niet de eerste stap durven te zetten, do it! Daisy liet namelijk weten dat zij in de DM’s van Luca is geslided. Dus: begin dat gesprek op Tinder, stap op hem af of slide in zijn DM. Misschien komt hier ook wel een goede relatie uit! You go girl!

Lees ook: Luca Borsato laat tattoo zetten ontworpen door zijn vriendin