Eerder was bekend geworden dat Luca Borsato een relatie heeft met Temptation-ster Daisy. De twee zijn nu een paar maanden samen, en het blijkt wel erg serieus te zijn. Luca Borsato liet namelijk zijn vriendin een tattoo ontwerpen. Geen weg meer terug voor Luca, hij heeft voor altijd een herinnering aan Daisy op zijn arm.

Instagram: Lucaborsato
Instagram: Luca_borsato

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco en Leontine. Muziek zit overduidelijk in de familie, hij is namelijk zelf ook schrijver en zanger. Daarnaast was Luca regelmatig achter de schermen te zien bij optredens van zijn vader toen het nog kon. Naast dit drukke leven maakt Luca dus ook nog tijd vrij voor zijn nieuwste liefde Daisy.

Daisy en Luca

Daisy en Luca waren al een tijd aan het daten, maar op 8 augustus 2021 maakten zij hun relatie officieel. De twee lijken het wel erg goed met elkaar te vinden en delen dat regelmatig op hun Instagram. Nu poste Luca wel een heel bijzonder filmpje, van zijn nieuwste tatoeage.

Tattoo

In de video is een tattoo te zien van een leeuw op de buitenkant van zijn rechteronderarm, en Italië aan de binnenkant. “De tattoo staat voor mijn Italiaans roots, voor wie ik ben en wat ik voel. Ik ben er heel trots op”, deelt Luca op zijn Instagram. Naast de leeuw, en Italië staan ook de woorden ‘Insieme Per Sempre’ op zijn arm, wat ‘samen voor altijd’ betekent in het Italiaans.

Hij sluit zijn bericht af met een dankwoord aan zijn vriendin. “Heel erg bedankt aan mijn lieve vriendin, die alle tattoo’s voor mij heeft ontworpen. You rock baby.” Waarop Daisy weer reageert: “Het was een eer om je sleeve te ontwerpen en om je eerste tattoo te zetten.” Wij hopen in ieder geval dat Luca er geen spijt van gaat krijgen en wensen de twee heel veel geluk toe.

Lees ook: Zien: de tattoo die Janice Blok voor Donny liet zetten