Luca werd in de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch samen met Tcheutche en Lars naar huis gestemd en dat vonden wij behoorlijk jammer. Luca was namelijk een echte sfeermaker. Toch lijkt Luca nog niet helemaal verdwenen uit het programma, want in een YouTube-fragment van Ex on the Beach is hij namelijk op de achtergrond gespot. Enne, dat roept veel vragen bij ons op. Want betekenen deze beelden dat we Luca in aflevering 5 gewoon weer gaan zien? Let op: spoiler alert!

Het lijkt erop dat Luca terugkomt in EOTB

In de nieuwste aflevering kwam de enige echte Harrie de Hengst de zee uitgelopen en dat vinden wij maar al te leuk. Eén ding weten we zeker nu Harrie terug is: het seizoen wordt sowieso mega spicy. Harrie kreeg het in de aflevering meteen zwaar te verduren, want zijn ex Giovanna spoelde aan.

In een YouTube-video blikken de twee samen terug op deze aflevering. Ondanks dat de twee best leuke uitspraken doen, valt ons iets heel anders op. Er loopt iemand op de achtergrond de zee in, en diegene lijkt nogal veel op Luca. Sterker nog: we weten bijna zeker dat hij het is.

Kun jij Luca ook spotten?

Bij minuut 2.34 denken we Luca te spotten als hij het water in loopt. We moeten toegeven: de tattoo’s, het haar en het lichaam komen echt heel erg overeen met Luca. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch om erachter te komen hoe dit precies zit. Want een comeback van Luca gaat so-wie-so voor nog meer drama zorgen. To be continued…

Lees ook: Keanu heeft spijt van zijn acties tijdens Ex on the Beach