We kennen Maan ondertussen allemaal wel. De zangeres deed in 2016 mee aan de Voice of Holland, en vormt nu samen met Typhoon jaren later een team. We kunnen dus wel stellen dat de zangeres een ongelooflijk succesvolle carrière heeft opgebouwd. Maar is er naast haar carrière al ruimte voor kinderen? Zangeres Maan verklapt op welke leeftijd ze het liefst kinderen wil.

Maan

Op welke leeftijd wilt Maan kinderen?

Is de zangeres al klaar voor huisje, boompje, beestje? Dat verklapte ze tegen Beau van Erven Dorens bij het programma Lago Di Beau. “Ik wil heel graag mama worden”, verklapt de zangeres.

Kinderwens

Dat Maan kinderen wilt weten we nu, maar kunnen we binnenkort al een ‘mini-Maan’ verwachten? “Ik heb nu in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd”, vertelt ze. “Ik ga er nu van uit: eind 20 vind ik misschien díé man, dan ga je samen leven en krijg je kindjes en zo. Ik heb geen idee of het me gegund is, maar ik hoop het van harte.”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Eerst maar carrière maken

Het duurt dus nog eventjes voor we kindjes kunnen verwachten bij de zangeres. Gelukkig voor ons, focust de zangeres zich nog even op haar carrière. “Ik ga nu eerst lekker avonturieren, alles zien, meemaken, voelen, proeven en gewoon de wereld ontdekken”, vertelt de zangeres. We kunnen voorlopig dus nog veel muziek verwachten, om te beginnen bij haar grote show in de Ziggo Dome! De voorbereidingen zijn al van start gegaan, aldus Maan. Hoe vet! Wij wensen Maan ongelofelijk veel succes, en wie weet zien we haar over paar jaar als power mom.

Lees ook: Fans verdenken Maan van cosmetische ingrepen na zien van deze foto