We kennen hier in Nederland natuurlijk allemaal het programma Married At First Sight. Maar niet alleen hier doen er allemaal singles mee aan dit realityprogramma. Ook in andere landen, zoals Australië, is het programma erg populair. Maar nu hebben de makers daar een nieuw element toegevoegd aan het programma. En één ding kunnen we alvast zeggen, het is echt shocking!

MAFS Australia shocking nieuw element
Bron: Channel 9 | Married At First Sight

Shocking nieuw element

In Married At First Sight worden singles, die elkaar nog nooit eerder gezien hebben, aan elkaar gematcht. Om vervolgens elkaar pas voor het eerst te zien op hun bruiloft. Klinkt al best wel crazy als je het ons vraagt, maar volgens de makers van MAFS Australia kon er nog wel een schepje bovenop. Ze hebben namelijk een nieuw element toegevoegd aan het programma wat wij hier in Nederland ook nog niet kennen.

De deelnemers ruilen namelijk in het nieuwe seizoen van het programma van partner. En met deze andere partner brengen ze niet alleen het weekend door, maar slapen ook nog eens samen in een bed. Echt shocking! En dat vonden veel kijkers van MAFS Australia ook.

Kijkers zijn geen fan

De aflevering is pas maandagavond te bekijken, maar ondanks dat zijn de kijkers nu al super pissed over deze plottwist. Zo schrijft iemand: “Dit gaat echt veel te ver. Het is één ding om te trouwen met een onbekende, maar om partners te ruilen en te slapen? Dat is ziek!” Een andere kijker laat weten: “De volgende aflevering wordt walgelijk vermakelijk.”

Reden voor de ruil

De experts zeggen wel deze keuze niet voor niks te maken. Ze zeggen dat de ruil een kans is voor de koppels om alles in een ander perspectief te kunnen zien en zich verder te kunnen verdiepen in hun relatie. Ook kunnen de deelnemers hiermee buiten hun comfortzone stappen.

De kijkers hebben alleen, zoals hierboven ook al wel te lezen was, het gevoel dat de makers van MAFS een ander doel hadden met deze ruil. “Dit dient geen ander doel dan om kijkers te krijgen, het uitgangspunt van de serie is verloren”, schrijft een kijker.

Lees ook: OMG! Je kan ook trouwen op de MAFS-manier zonder camera’s.